ΕΟΣ Βόλου: Πρεμιέρα στη Βασιλίτσα με μετάλλια

Στην αγωνιστική δράση για το 2022 επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΕΟΣ Βόλου, συμμετέχοντας στο 1ο Κύπελλο με τους Αγώνες Τεχνικής Κατάβασης και Γιγαντιαίας Κατάβασης στη Βασιλίτσα Γρεβενών, των κατηγοριών Παίδων 1 και 2, όπως και των Κορασίδων 1 και 2, υπό την αιγίδα της ΕΟΧΑ, καταγράφοντας παράλληλα με τις καλές επιδόσεις και επιτυχίες.

Ο ΕΟΣ Βόλου απέσπασε μια πολλά υποσχόμενη εντυπωσιακή εμφάνιση στον πρώτο χιονοδρομικό αγώνα της χρονιάς με τη συμμετοχή 16 αθλητών και αθλητριών. Στην τεχνική κατάβαση και στην κατηγορία Κορασίδων 1, η Μαρίνα Γκουντουρά αναδείχθηκε δεύτερη, σ την Κατηγορία Παίδων 1, την τρίτη θέση κατέλαβε ο Βασίλης Ασβεστάς. 2ος αναδείχθηκε στην κατηγορία Παίδων 2 ο Απόστολος Βουγιούκας, και 11ος ο Χρήστος Κάιρας.

Στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και στην κατηγορία κορασίδων 1, η Μαρίνα Γκουντουρά τερμάτισε 1η,  Στην κατηγορία Παίδων 1 3ος ήταν ο Βασίλης Ασβεστάς και στην λατηγορία παίδων 2 1ος τερμάτισε ο Βουγιούκας Απόστολος.

«Ο πρόεδρος τα μέλη του ΔΣ και η Τεχνική Επιτροπή του ΕΟΣ Βόλου συγχαίρουν θερμά τους προπονητές του συλλόγου και όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΟΣ Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.