Επανεκκίνηση του Αναπτυξιακού Γυναικών της ΕΣΚΑΘ

Έπειτα από την αναγκαστική διακοπή των δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας, η ΕΣΚΑΘ έδωσε το έναυσμα για την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ, με την έναρξη των προπονήσεων των κλιμακίων του Αναπτυξιακού.

Έτσι, το  Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου, σε ολόκληρη τη Θεσσαλία έγιναν οι πρώτες προπονήσεις προεπιλογής των ταλαντούχων αθλητριών, υπό τις οδηγίες των προπονητών της Ένωσης.

Για την περίοδο 2021-22, τη γενική εποπτεία έχει η Αφροδίτη Αραπατσάνη, που είναι υπεύθυνη και για τον νομό Λάρισας, όπου επικουρείται από τις Ασημίνα Κουτσουνούρη και Δάφνη Νταουντάκη. Στον νομό Μαγνησίας υπεύθυνος είναι ο Γιάννης Καρακατσούνης ενώ στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα την ευθύνη έχει ο Κώστας Ναούμ, με τη βοήθεια της Δήμητρας Χαβαλέ (Καρδίτσα) και της Νίκης Σπυροπούλου (Τρίκαλα).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΚΑΘ, στις προπονήσεις ήταν ξεκάθαρη η χαρά των κοριτσιών που ξαναβρέθηκαν στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και η δίψα τους για άθληση. «Παρόλο που τα δείγματα της πολύμηνης απουσίας από δραστηριότητες ήταν κάπου εμφανή, επικράτησε η αισιοδοξία ότι η φετινή περίοδος θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και θα επανέλθουν σύντομα στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Τέλος, για τη φετινή χρονιά η ΕΣΚΑΘ έχει προχωρήσει στη δημιουργία τμημάτων και στην κατηγορία Παγκορασίδων, αναγνωρίζοντας τη σημασία της σωστής και ανταγωνιστικής προπόνησης για τα κορίτσια 13-15 ετών, όπως επισημαίνουν οι επικεφαλής της Ένωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.