Έπαθε «αμνησία» ο Γιδόπουλος για Νίκη και Μπέο

Κατέθεσε ως μάρτυρας στο σκάνδαλο Koriopolis

«Αμνησία» φαίνεται πως έπαθε στην κατάθεσή του ως μάρτυρας στη δίκη για το σκάνδαλο Koriopolis την Τετάρτη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, Στράτος Γιδόπουλος, αφού όλως τυχαίως ξέχασε ν’ αναφερθεί στο παιχνίδι της Νίκης με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στη Γ’ Εθνική, όταν αυτός διοικούσε ουσιαστικά τη βολιώτικη ομάδα.

Σ’ εκείνο το ματς είχαν βγει στο φως συνομιλίες για προσπάθεια επηρεασμού του διαιτητή Πουλημά από την Κέρκυρα από τον Αχιλλέα Μπέο, ενώ και ο Στράτος Γιδόπουλος ήξερε πριν τον αγώνα ότι ο εν λόγω διαιτητής θα παίξει εναντίον της Νίκης και μάλιστα παραδεχόταν ανοικτά στους ανθρώπους της ομάδας πριν το παιχνίδι ότι θα είναι στημένο. Αυτό τόνισε, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5 και την εκπομπή του Γιώργου Καρεκλίδη «Καλημέρα με το Ένα»  ο Γιώργος Μαστρογιάννης, τότε μέλος της διοίκησης της Νίκης Βόλου.

Παρολ’ αυτά ο κ. Γιδόπουλος δε θέλησε να μιλήσει καθόλου για το γεγονός στους δικαστές, έχοντας ευνοϊκή στάση προς τον Αχιλλέα Μπέο, με αποτέλεσμα  να εκνευριστεί ακόμη και η ίδια εισαγγελέας της έδρας με τη δική του κατάθεση αλλά και των υπολοίπων μαρτύρων, αφού δε συνεισέφεραν το παραμικρό στην υπόθεση και ελάφρυναν τη θέση των κατηγορουμένων, ένας εκ των οποίων είναι και ο Αχιλλέας Μπέος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μαστρογιάννης στο Ράδιο Ένα 102.5, τα οποία αποδεικνύουν ότι ο Στράτος Γιδόπουλος γνώριζε εκ των προτέρων για τη δυσμενή διαιτησία που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στον αγώνα με την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά στις 13/2/11:

«Έτυχε σ’ εκείνο το παιχνίδι να συνταξιδεύσουμε με τον Στράτο Γιδόπουλο στα Γιαννιτσά. Ήμουν με την αποστολή της ομάδας. Ο κ. Γιδόπουλος εκείνη την εποχή ήταν πυρ και μανία. Από την παραμονή του αγώνα φοβόταν ότι το παιχνίδι ήταν στημένο. Μας είπε ότι έχει πληροφορίες πως ο διαιτητής δε θα μας παίξει καλά. Πηγαίνοντας στα Γιαννιτσά και πριν η ομάδα ακόμη πάει στ’ αποδυτήρια, όλοι οι άνθρωποι της Αναγέννησης Γιαννιτσών μας έλεγαν “τι ήρθατε να κάνετε εδώ, αφού το ξέρετε κι εσείς κι εμείς ότι θα το πάρουμε εμείς το παιχνίδι”.

Ο Στράτος Γιδόπουλος το ήξερε και ωρυόταν μάλιστα ότι μας έχουν στήσει το παιχνίδι. Όπως αποδείχθηκε μετά με τις συνομιλίες που βγήκαν στο φως, ο Αχιλλέας Μπέος είχε μιλήσει μ’ έναν φίλο του στην Κέρκυρα κι είχε μπλεχτεί και ο Αλέφαντος, αν δεν κάνω λάθος, στην όλη ιστορία. Σε μία συνέντευξη σε μένα τότε ο Μπέος είχε πει ότι ζήτησε από τον διαιτητή να παίξει 50-50, γιατί είχαν μία φιλική σχέση με παράγοντα της Αναγέννησης Γιαννιτσών και ήθελαν να βοηθήσει τον φίλο του αυτόν. Ο Αχιλλέας Μπέος μου είχε πει ότι το έκανε, για να παίξει 50-50 ο διαιτητής κι όχι, για να αδικήσει τη Νίκη. Χάσαμε 1-0 και η Νίκη διαμαρτυρήθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητή εκείνη την ημέρα».

 

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.