Επεισόδια και νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που είχε τρομερή ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, η ΑΕΚ «λύγισε» τον Άρη, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 50’ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό (2-1).

To παιχνίδι ήταν επεισοδιακό και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τους διαιτητές να καθυστερούν ένα 20λεπτο να βγουν από τα αποδυτήρια στο δεύτερο ημίχρονο καθώς υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους ανθρώπους της ΑΕΚ και του Άρη με αναφορές για συμπλοκή στα αποδυτήρια!

Ο Μάνταλος άνοιξε το σκορ στο 8’, με τον Άρη να κερδίζει πέναλτι ένα λεπτό αργότερα και τον Μπρούνο Γκάμα να ευστοχεί στο 11’ για το 1-1. Το πέναλτι έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων καθώς υποστηρίζουν ότι μπερδεύτηκαν τα πόδια του Σβάρνα με τον Λάρσον και δεν τον ανέτρεψε!

Στη συνέχεια ο Ματίγια του Άρη αποβλήθηκε για επικίνδυνη προβολή στον Λιβάγια στο 50ο λεπτό. Επτά λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά όταν ο Βέρντε εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βράνιες με ωραία κεφαλιά έγραψε το 2-1. Δευτερόλεπτα μετά το γκολ ο Άγγελος Χαριστέας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν, ενώ την ίδια ώρα ο γυμναστής του Άρη βρέθηκε πεσμένος για αρκετή ώρα στο ταρτάν από χτύπημα που δέχθηκε όπως καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενοι.

AEK: Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Λιβάγια, Βέρντε (74′ Βέρντε), Αραούχο (88′ Κλωναρίδης).
Άρης: Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα (90+5′ Ντιγκινί), Φετφατζίδης (53′ Μπα), Λάρσον (68′ Σόουζα), Ιντέγε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.