Έπεσε η αυλαία της έκθεσης αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Βόλου

Εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου επισκέφτηκαν την έκθεση αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Βόλου, που φιλοξενήθηκε μέχρι τις 19 Μαΐου στην Εξωραϊστική. Σε σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου τονίζεται:

«Έπεσε η αυλαία της έκθεσης αρχειακού υλικού του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Εορτασμού των 80 Χρόνων της ομάδας μας που φιλοξενήθηκε σε αίθουσα της Λέσχης Βόλου. Εκατοντάδες φίλοι της ομάδας μας αλλά και απλοί φίλαθλοι του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού επισκέφτηκαν την έκθεση, ξεναγήθηκαν και περιηγήθηκαν στα εκθέματα, ανανεώνοντας τις αναμνήσεις τους και βλέποντας σε φωτογραφίες την πορεία της ομάδας μας, τα 80 χρόνια ιστορίας της, τα κύπελλα, το αθλητικό υλικό των αθλητών, ενώ πολλοί από τους επισκέπτες έγραψαν τις απόψεις τους στο ειδικό βιβλίο που θα αποτελεί παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές των φιλάθλων της ομάδας μας. Ευχαριστούμε το Δ/κο Συμβούλιο της Λέσχης Βόλου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της, κ. Αθανάσιο Χαρμάνη, μέλος της Επιτροπής Εορτασμού των 80 χρόνων, για την παραχώρηση της αίθουσας, τον κ. Μίλτο Μουστακαλή, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου PARK για το κέτερινγκ στα εγκαίνια, τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, τους AUSTRIAN BOYS για το αθλητικό υλικό που μας εμπιστεύθηκαν αλλά και όλους όσοι βοήθησαν, για να έχει επιτυχία το εγχείρημά μας.

Η έκθεση μεταφέρθηκε στα γραφεία της ομάδας Ποδοσφαίρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου και θα είναι στη διάθεση όλων όσων ενδιαφέρονται να ανανεώνουν τη μνήμη τους αλλά και όλων όσων για πρώτη φορά θα έρχονται να συνεργαστούν με την ομάδα μας, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος και την ιστορία της”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.