Έπεσε η αυλαία για τα «10α Νικητήρια»

Με μετάλλια και σπουδαίες εμφανίσεις, ολοκληρώθηκαν, τα «10α Νικητήρια» που διοργάνωσε το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, και διεξήχθησαν 3-5 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο «Βασ. Πολύμερος».

Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 700 αθλητές και 30 σωματεία, απ’ όλη την Ελλάδα. Η ομάδα της Νίκης Βόλου συμμετείχε με 81 αθλητές (43 αγωνιστική και 38 προαγωνιστική)και συγκέντρωσε 107 μετάλλια – 53χρυσά,30 αργυρά και 24 χάλκινα στις αγωνιστικές κατηγορίες, φέρνοντας τον Σύλλογο στην 1η θέση, δεύτερο σύλλογο τον ΝΟ Λάρισας με 62 μετάλλια και τρίτο τον ΝΟΒ-Αργοναύτες με 35 μετάλλια. Στις προαγωνιστικές κατηγορίες, οι αθλητές της Νίκης Βόλου κατέγραψαν επίσης πολύ καλές επιδόσεις συγκεντρώνοντας συνολικά 27 μετάλλια. Μάλιστα οι κολυμβητές του Συλλόγου Μαρία Χατζηεφραιμίδου και Γιάννης Κοντοβάς, αναδείχθηκαν καλύτεροι αθλητές των αγώνων. Στους αγώνες, καταγράφησαν σπουδαίες εμφανίσεις κι επιδόσεις.

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Στέργιο Φάτση για την στήριξη και τιμή να παρευρεθεί και να χαιρετίσει τους αγώνες, την εκπρόσωπο Τύπου του Ερασιτέχνη Αναστασία Φύσσα για την παρουσίαση της τελετής έναρξης των αγώνων, την κ. Έλενα Νταβλέρη από την γραμματεία του συλλόγου για την άοκνη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα υποστηρίζοντας το εγχείρημα και την κ. Βάσια Τσιάρα στην Γραμματεία του τμήματος για την άψογη συνεργασία με τους εκπροσώπους των συλλόγων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την οικονομική στήριξη ως συνδιοργανωτής και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη κ.Δωροθέα Κολυνδρίνη για την αμέριστη υποστήριξη και την τιμή να παρευρεθεί και να κηρύξει την έναρξη των αγώνων.

Τους κ.κ. Κοντογιάννη Αθανάσιο και Κουλορίζο Ευάγγελο από το Γραφείο αθλητισμού της Περιφέρειας για την άψογη συνεργασία στο επίπεδο της συνδιοργάνωσης και της παρουσίας τους στους αγώνες.
Επίσης, τους βουλευτές κ.κ. Ζέττα Μακρή και Κατερίνα Παπανάτσιου που τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ κ.Ανδρέα Ζέρβα και τον αντιπρόεδρο κ.Νάσιο Απόστολο για όλες της παρεχόμενες υπηρεσίες από πλευράς Δήμου για την άρτια οργάνωση των αγώνων, καθώς και την αντιδήμαρχο Παιδείας και πολιτισμού κ. Γεωργία Μποντού – Τοκαλή για την τιμή να παρευρεθεί στους αγώνες.

Επίσης, ευχαριστίες στον κ. Κώστα Απλαντή για την εξαιρετική συνεργασία και την άρτια διεξαγωγή των αγώνων σε επίπεδο ελέγχου, καταγραφής και έκδοσης των αγωνιστικών αποτελεσμάτων.
Το προσωπικό του κολυμβητηρίου και τον υπεύθυνο κ.Οικονόμου Δημήτριο για την άψογη συνεργασία.
Την ομάδα καθαριότητας που είχε διατεθεί για τους αγώνες.
Τον ιατρό κ.Ιάσονα Μωραϊτίδη για την υγειονομική υποστήριξη των αγώνων.
Τους ΑΛΗΤΑΡΧΕΣ αγώνων κ.κ.Χατζηστάμο Ελευθέριο, Σουρμενίδη Κώστα, Σταματίου Γιάννη κι όλα τα μέλη των χρονομετρών, κριτών ορθής και στροφών.
Τον κ. Μιχάλη Κζούνια για την ηχητική κάλυψη.
Τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, τους εθελοντές γονείς αθλητών του συλλόγου μας και τους προπονητές μας που στήριξαν παρέχοντας υπηρεσίες στους αγώνες.

Το τμήμα κολύμβησης, ευχαριστεί τις εταιρείες:
Όμιλος εταιρειών Σ. Μεντεκίδη και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Μεντεκίδη και το φυσικό μεταλλικό νερό «Διός» για την προσφορά εμφιαλωμένου νερού για τις ανάγκες των αγώνων.
Την γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ για την προσφορά γάλακτος κακάο στους αθλητές των αγώνων.
Το κατάστημα κολυμβητικών ειδών Humu humu και το κυλικείο του κολυμβητηρίου και ιδιαίτερα τον κ.Ρακιντζή Χρήστο για την υποστήριξη των αγώνων.
Τον κ. Πέτρο Παρασκευόπουλο για την παρεχόμενη εξυπηρέτηση και για την προσφορά υλικού ένδυσης στον καλύτερο αθλητή-τρια των αγώνων.
Την επιχείρηση εστίασης «Εvelin pizza» και τον υπεύθυνο κ.Αθανασό Θεόδωρο όπως και το κατάστημα «Ψητολιχουδιες» και τον Παναγιώτη Λουκάκη που πρόσφεραν γεύματα για τις ανάγκες του προσωπικού που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις των αγώνων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.