Επέστρεψαν από τα Σκόπια οι τέσσερις αθλητές της Αργούς

Γεμάτοι από πρωτόγνωρες εμπειρίες και όμορφες στιγμές επέστρεψε από τα Σκόπια το Σάββατο το απόγευμα η ελληνική αποστολή των μικρών αθλητών και αθλητριών volley της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Βαλκανικό τουρνουά kids Festival και στην οποία είχαν την τύχη να συμμετάσχουν τέσσερις αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ.

Η εν λόγω διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της FYROM από 14 μέχρι 16 Ιουνίου, ενώ συμμετείχαν ομάδες από οκτώ Βαλκανικές χώρες (Σερβία, Κροατία, FYROM, Αλβανία, Ελλάδα, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία).

Κατενθουσιασμένοι με τη φιλοξενία και τις εμπειρίες που αποκόμισαν από αυτή την πολύ σημαντική διοργάνωση, δήλωσαν με την επιστροφή τους όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία μέσα από το άθλημα που αγαπούν και καλλιεργούν να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με αθλητές και αθλήτριες πολλών άλλων ξένων χωρών.

Οι αγώνες ήταν χωρίς τελική κατάταξη και όλα τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια για τη συμμετοχή τους. Το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Continental όπου διέμεναν όλες οι ξένες αποστολές, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ωραία εκδήλωση, στην οποία όλες οι αποστολές παρουσίασαν κάτι από τη χώρα τους, με την ελληνική αποστολή «να κλέβει» την παράσταση, επιδεικνύοντας τις χορευτικές της ικανότητες σε παραδοσιακό χορό της πατρίδας μας.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν οι περιφερειακοί ομοσπονδιακοί προπονητές κ.κ. Μαρίνος Κουτσογιάννης και Βασίλης Παπαδημητρίου, ενώ οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν:
Αγόρια:
Πηλίτσης Πέτρος 2005 (Ε.Α.Λ.)
Παξιμαδάκης Χαράλαμπος 2005 (Α.Σ. Αργώ)
Αναστασίου Βάιος 2005 (Α.Σ. Αργώ)
Κασιούρας Κωνσταντίνος 2005 (Α.Σ. Αργώ)
Τσαδήμας Γεώργιος 2006 (Α.Π.Σ. Φθία)
Κλέτσας Κωνσταντίνος (Α.Π.Σ. Φθία)
Κορίτσια:
Νταφοπούλου 2006 (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)
Τσάμογλου 2006 (Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ)
Ξύδη 2006 (Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ)
Νικοπούλου 2007 (Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ)
Κασιούρα 2007 (Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ)
Κουμπαρά 2007 (Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.