Επέστρεψε στις νίκες η Αγία Άννα, 4-1 την Α.Ε. 2002

Η Αγία Άννα δεν είχε πρόβλημα στο Βασδέκειο να κερδίσει με 4-1 την Α.Ε. 2002, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Σαρακηνό. Η ομάδα του Κώστα Τσιουρέλη ξεκίνησε επιθετικά και αφού ο Τζοβάρας σε τετ-α-τετ δεν κατάφερε να τελειώσει, όπως θα ήθελε, τη φάση, στο 18’ ο Σέττος μετά από συνδυασμό με τον Τζοβάρα έβαλε μπροστά με 1-0 τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν και δοκάρι λίγο αργότερα με τον σκόρερ τους. Στο 41’ ο Αγιασιώτης τροφοδότησε τον Τζοβάρα, αυτός γύρισε το σώμα του και πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι εύστοχα για το 2-0.

Στο 68’ ο Στουμποβίκος μείωσε μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ, αλλά στο επόμενο λεπτό η μπάλα πήγε από τον Σέττο στον Τσελεπή, ο δεύτερος έδωσε στον Τζοβάρα και τελικός αποδέκτης ήταν ο Ματθαίου που πλάσαρε σωστά για το 3-1. Ο Ματθαίου ξαναβρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 91′. Ο Σιώμος βρήκε τον συμπαίκτη του με ωραία μπαλιά στον χώρο, που αρχικά δεν κατάφερε κάτι, αλλά πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα Μητράκο, έκλεψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μελανό σημείο του ματς ο τραυματισμός του Βέργου στον ώμο στο 82’, με τον αρχηγό των φιλοξενούμενων να επισκέπτεται το νοσοκομείο. Μάλιστα, η Αγία Άννα εύχεται περαστικά στον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.