Eπέστρεψε στις νίκες ο Κένταυρος Αγριάς

Επανήλθε στις νίκες η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας, μετά το τελικό 25-21 επί της έμπειρης Καστοριάς.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Ο Κένταυρος είχε λύσεις στην επίθεση, από όλες τις γραμμές του, αλλά και σε πολύ καλή μέρα, για ακόμη έναν αγώνα τον τερματοφύλακά του Γκαμώτσο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαγνησιώτικη ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της, σε επίθεση και άμυνα, εκμεταλλευόμενη και την κούραση της ομάδας της Καστοριάς.

Κένταυρος Αγριάς: Ροδοβίτης, Καρανάσιος 3, Βαλκαμελής, Κρανιώτης 1, Γκαμώτσος, Χιώτης 6, Μακρής 11, Χαλκιάς 1, Δρενοβιάδης 2,  Αργέντος, Μηλιόρδος 1, Λαγδός, Μάνο.Καστοριά: Πούλιος, Παυλίδης, Τερζόγλου, Αναστασίου 2, Δόκαλος 3, Μπαλιάκας 1, Τζιφονώτας 5, Σουκαλόπουλος 8, Ριζόπουλος 2, Τούλιος, Μπουσόπουλος, Γεωργιάδης.

Με την νίκη αυτή ο Κένταυρος έφτασε στους 7 βαθμούς και στην 3η θέση του ομίλου. Πρόκειται για έναν όμιλο όπου η ομάδα των Ιωαννίνων έχει αποσπαστεί στην 1η θέση με 11 βαθμούς, ενώ 3 ομάδες (Κοζάνη, Κένταυρος, Καστοριά) βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και θα παλέψουν για την 2η θέση, που οδηγεί στα play – off ανόδου. Επόμενος αγώνας για την ομάδα της Αγριάς, την ερχόμενη Κυριακή στην Άρτα, απέναντι σε μια ομάδα που ενισχύθηκε αρκετά μεταγραφικά τον Ιανουάριο και θα παρoυσιαστεί πιο δυνατή στον αγωνιστικό χώρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.