Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Ντομίνγκες

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Τσόρι Ντομίνγκες ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Αργεντινός επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους», αυτή την φορά για να συνεργαστεί μαζί τους από ένα διαφορετικό πόστο, μετά την άκρως επιτυχυμένη παρουσία του ως παίκτης από το 2013 έως το 2017, όταν σε 82 συμμετοχές πέτυχε 28 γκολ.

Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν έντονα ότι ο πρώην επιθετικός μέσος του Ολυμπιακού θα επέστρεψε στην ομάδα, προκειμένου να την υπηρετήσει από ένα άλλο πόστο.

Οι παρουσίες του στους αγώνες των προκριματικών του Champions League και πολύ περισσότερο η συμμετοχή του στην αποστολή που ταξίδεψε στην Ρωσία για τη ρεβάνς των play offs της διοργάνωσης με την Κράσνονταρ δεν αποδείχθηκαν τυχαίες.

Το πρωί της Παρασκευής (20/09) οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος εντάσσεται στο τμήμα σκάουτινγκ.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεχάντρο “Τσόρι” Ντομίνγκες, o οποίος θα ενταχθεί στο τεχνικό τμήμα και το τμήμα σκάουτινγκ. Τσόρι, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!​» αναφέρει το σχετικό κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.