…Επί τάπητος τα θέματα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου στη Γενική Συνέλευση

Στις 4 Ιουλίου, στην Άλλη Μεριά

Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση απευθύνει στα μέλη του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, με απόφαση που ελήφθη στη συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2022, την Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 19:00, στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Στο ποιο σημαντικό θέμα, που ενδιαφέρει και περισσότερο τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, είναι η ενημέρωση που θα γίνει από τη σημερινή Διοίκηση του Ερασιτέχνη, σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει για το ποδοσφαιρικό τμήμα
Αναλυτικά η πρόσκληση του Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής:
Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 που ελήφθη στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2022 ,καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα 19.00 που θα πραγματοποιηθεί στην ανοικτή αθλητική εγκατάσταση της Άλλης Μεριάς. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα στις 20.00

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι

1)Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
2) Διοικητικός Απολογισμός περιόδου Ιούλιος-Δεκέμβριος 2021
3)Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2021-Έγκριση προϋπολογισμού 2022
4) Ενημέρωση ενεργειών για το Ποδοσφαιρικό τμήμα.
Στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στον Βόλο και στην οδό Αργοναυτών 32, δεύτερος όροφος, σε εμφανές σημείο έχουν τοιχοκολληθεί τα ονόματα των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση.
Όποιο μέλος δεν εντοπίζει το όνομα του στην κατάσταση έχει δικαίωμα υποβολής εντός δύο ημερών αιτήματος διόρθωσης.
Δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Θα υπάρξει δυνατότητα καταβολής των συνδρομών και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για παραίτηση Αλ. Μεταφτσή

Ανακοίνωση και για την παραίτηση του Αλέξανδρου Μεταφτσή, η οποία και έγινε δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν για την αντικατάστασή του, εξέδωσε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος και για την ισότιμη αντιμετώπιση που τυγχάνουν και τα οκτώ τμήματα που διατηρεί, από την Δημοτική Αρχή και τις υπόλοιπες Υπηρεσίες του. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:
Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2022 έκανε δεκτή την υποβληθείσα σε αυτό δήλωση παραίτησης του μέλους του κ. Αλέξανδρου Μεταφτσή τον οποίο και ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του.
Η αντικατάσταση του θα γίνει στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ και θα πραγματοποιηθεί με τις προβλεπόμενες διαδικασίες από το Καταστατικό του Συλλόγου.
Παράλληλα τονίζουμε ότι η διοίκηση του Ιστορικού μας Σωματείου που είναι αναπόσπαστο διαχρονικά κομμάτι της κοινωνικής ζωής της πόλης μας, επιδιώκει πάντα την συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης, την Δημοτική αρχή, την διοίκηση του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και τους εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού με μοναδικό στόχο την προώθηση του Αθλητισμού και την διαπαιδαγώγηση της νεολαίας.
Η ισότιμη αντιμετώπιση από την Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες της προς τον Σύλλογο μας και των οκτώ τμημάτων που αυτός διατηρεί, είναι δεδομένη, καλή και αντίστοιχη με αυτή των υπόλοιπων σωματείων της πόλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.