Νέα τροπή πήρε η μάχη του τίτλου στη Β’ ΕΠΣΘ, αλλά και γενικότερα όσον αφορά τις θέσεις ανόδου στη μεγάλη κατηγορία μετά τα αποτελέσματα των δύο σημερινών (1/3) αγώνων με τα οποία ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική. Η πρωτοπόρος Δάφνη γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά εντός έδρας με 1-2 από την ΑΠΟΒ, αν και προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο.
Έτσι, την “έπιασε” στην κορυφή (έχοντας και ματς λιγότερο) ο Διαγόρας που πανηγύρισε τεράστια νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον ΝΠΣ Βόλο Β’. Βρέθηκε να χάνει 4-1 μέχρι το 61ο λεπτό, αλλά κάνοντας επική ανατροπή κατάφερε να κερδίσει με 4-5. Η επιτυχία αυτή αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι από το 75’ έπαιζε με 10 παίκτες και ενώ το σκορ ήταν 4-2. Όμως, έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα σημείωσε τρία γκολ και πήρε το “τρίποντο”.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Δάφνη-ΑΠΟΒ 1-2
(25’ Σκλαπάνης-50’ Σιαφαρίκας, 79’ πεν. Τσόχας)
ΝΠΣ Βόλος Β’-Διαγόρας 4-5
(15’ Παπαστεργίου, 28’, 37’ Αναστασόπουλος, 55’ Τσομπανόπουλος-18’ Σάκκος, 61’ Μπαλούλης, 81’, 87’ Γιαννιός, 85’ Σουλακούδης)
* Στο 75’ αποβλήθηκε ο Σάκκος του Διαγόρα.

















