Επικίνδυνη έξοδος στο «Ανθή Καραγιάννη» για τον Ολυμπιακό Βόλου

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο ματς για την 17η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League. Θα ταξιδέψουν ως την Καβάλα την Κυριακή (20/06, 17.00) για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα, σε ένα ματς αρκετά δύσκολο καθώς οι «αργοναύτες» κάνουν φέτος πορεία πρωταθλητισμού και έχουν εξασφαλίσει την άνοδο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου εκεί που πάει να βρει λίγο ρυθμό, ξαναχύνει την… καρδάρα με το γάλα και προσγειώνεται ανώμαλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ήττα της εξ αναβολής αναμέτρησης απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου με 2-0. Μια ομάδα με πάρα πολλά προβλήματα, μακριά από την φυσική της έδρα και σε πιο χαμηλά στην βαθμολογία. Κι όμως κατάφερε να νικήσει με καθαρό σκορ, ίσως λόγω και του ότι υπήρχε η δίψα για βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν την παρουσία της στην κατηγορία και του χρόνου.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα δεν έχει να ασχολείται με τέτοια σενάρια ευτυχώς. Όμως, η χρονιά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη μιας και ο στόχος ήταν ο πρωταθλητισμός στην κατηγορία και πλέον μπορει να ελπίζει μάξιμουμ μόνο στην κατάληψη της τέταρτης θέσης, για το γόητρο και μόνο όπως έχουν δηλώσει όλοι.

Στα αγωνιστικά, ο Γιαννίτσης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε από το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό και θα είναι κανονικά στην αποστολή μαζί με τον Μπουτζίκο που εξέτισε την ποινή του. Στο απουσιολόγιο του Καρδιτσιώτη τεχνικού είναι επίσης οι τραυματίες Ξενοδόχοφ και Γκιοατά και ο τιμωρημένος Ιάσωνας Παπαδημητρίου που θα εκτίσει την ποινή του σε αυτόν τον αγώνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.