Επικός Μίλτος Τεντόγλου-«Διαλέγω το πρωινό ξύπνημα από τη… γκρίνια της κοπέλας μου!» (βίντεο)

Μια διαφορετική συνέντευξη σε στυλ… παιχνιδιού έδωσε ο Μίλτος Τεντόγλου στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος». Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους κλήθηκε να απαντήσει σε… περίεργα διλήμματα και όπως πάντα ξεχώρισε για τον αυθορμητισμό και τις ατάκες του!

Ο Μίλτος ήταν ξεκάθαρος ότι προτιμά να κερδίζει στο τελευταίο άλμα παρά στο πρώτο- αν και είναι κάτι δύσκολο όπως παραδέχτηκε, ενώ μεγάλος του στόχος είναι το Πανελλήνιο, για το οποίο μάλιστα θα θυσίαζε ακόμα και ένα 2ο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Γνωστός για την αντισυμβατική προσωπικότητα του, ο Τεντόγλου βρίσκει πιο εύκολο να υπογράψει 10.000 αυτόγραφα παρά να δώσει 10 συνεχόμενες συνεντεύξεις ενώ το να γίνει ήρωας σε anime είναι πολύ πιο δελεαστικό για εκείνον από το να του φτιάξουν ένα κέρινο ομοίωμα σε μουσείο.

Όταν τα διλήμματα έφτασαν στα αγαπημένα του videogames δεν άφησε και πολλά περιθώρια.

Αντίθετα τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα σε ένα μήνα πρωινό ξύπνημα ή ένα μήνα συνεχούς γκρίνιας από την κοπέλα του. Ο ίδιος άλλωστε για να την πειράξει στο παρελθόν έχει πει ότι είναι η κινητήριος δύναμη του όταν του σπάει τα νεύρα, κάνει καλύτερα άλματα. Πάντως προτίμησε τον… πρωινό καφέ!

Τέλος, η υπερδύναμη που θα διάλεγε να έχει θα ήταν να γίνεται αόρατος γιατί -όπως αφοπλιστικά είπε- είναι πιο χρήσιμο!
Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.