Επικράτησε της Νίκης η ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου

Σε δελτίου Τύπου του Ολυμπιακού Βόλου γίνεται αναφορά στην επικράτηση της ομάδας μπάσκετ των κορασίδων κόντρα στη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά:

“Το Σάββατο 1/12/2018 στο Ε.Α.Κ Βόλου διεξήχθη  ο αγώνας μπάσκετ κορασίδων μεταξύ του Γ.Σ.Β. ΝΙΚΗ και του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος κορασίδων που διοργανώνεται από την ΕΣΚΑΘ. Οι νεαρές αθλήτριες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, που προπονούνται και αγωνίζονται με τις οδηγίες της Νάνσυς Σχοινά, κατέκτησαν μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα και εξαιρετική εμφάνιση τη νίκη.

Το τελικό σκορ ήταν 31-74 υπέρ των ερυθρολεύκων και τα δεκάλεπτα 0-26, 10-4, 9-18, 12-26.

Η σύνθεση της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ: (Νάνσυ Σχοινά) Γκρίνια Θαλασσινή, Στάθη Φωτεινή, Χαβδούλα Μαριαλένα, Κανελλοπούλου Πετρίνα, Κωστοπούλου Έλενα, Σιουμουρέκη Βασιλική, Παρασχάκη Κασσιανή, Στάθη Ιωάννα, Δέρβου Κατερίνα, Κελεπούρη Ελευθερία, Τσατσαρώνη Στεφανία.

Η ομάδα κορασίδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ με την εμφάνιση της σκόρπισε αισιοδοξία και χαμόγελα για τη νέα γενιά αθλητριών του Ολυμπιακού Βόλου, αποδεικνύοντας την καλή και ποιοτική δουλειά που γίνεται στις υποδομές Μπάσκετ του Συλλόγου, δημιουργώντας  αθλήτριες που θα στελεχώσουν στο μέλλον τη γυναικεία ομάδα.

Το Δ.Σ. εύχεται καλή συνέχεια στην προπονήτρια και στην ομάδα κορασίδων του Συλλόγου μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.