Επικράτηση της Αργούς Βόλου στο ντέρμπι με τη Νίκη

Με πρώτη σκόρερ (16 π.) την αρχηγό Αθήνα Τάσσου, η οποία υπερέβαλε εαυτόν αφού αγωνίστηκε τραυματισμένη, και με όλες τις αθλήτριες της ομαδας να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, συγκέντρωσης και ετοιμότητας η γυναικεία ομάδα της Αργούς πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου με 0-3 σετ ( 20-25 ,17-25, 18-25 ) χαρίζοντας παράλληλα όμορφο θέαμα, με την αναμέτρηση να πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Από πλευράς Νίκης, οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν λόγο για μία μέτρια εμφάνιση και κακή υποδοχή, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι για γερά νεύρα.

Διαφορετική εικόνα δίνουν οι δύο πλευρές για τη διαιτησία. Η Αργώ υποστηρίζει ότι: «Εξαιρετική διαιτησία από τους Κατσιουλη Χρυσόστομο και Κολτσίδα Ευάγγελο, που πάρα την προσπάθεια δημιουργίας εντάσεων άνευ λόγου στην διάρκεια του αγώνα από την μεριά των γηπεδούχων κατάφεραν να κρατήσουν το ματς σε υψηλά επίπεδα». Η Νίκη Βόλου από την άλλη αναφέρει ότι: «Σε αυτό συνετέλεσε (σ.σ. στο παιχνίδι για γερά νεύρα) φυσικά και η άγνοια του Α’ διαιτητή κ. Κατσιούλη περί διπλής και πιαστής πάσας και το μοίρασμα καρτών στις αθλήτριες μας δίχως καμία προειδοποίηση σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας!».

Νίκη Βόλου (Μπουμπούκη): Δόλγυρα, Τριπύλα, Μπένου, Χαλκιά, Πόλη, Στύλα, Γκαγκαδέλλη, Καφαντάρη, Πολυζώη, Θεοχάρη, Καρατάσιου, Πίσσα, Μέλλιου, Γαϊτάνη.
Αργώ (Σταθόπουλος, Ζαφειρίου):Τάσσου (Α), Γιαννετάκη, Ράντζου, Νικολάου, Κάστανου, Πασχαλίδου, Αμυγδαλοπούλου, Κασιούρα, Παϊλα, Αποστολοπουλου, Γιαλόγλου, Πώπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.