Επιμένει αλλά και προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου

Την ώρα που οι ομάδες της Super League 2 ακολουθούν το παράδειγμα της Super League 1 και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που ορίζει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επιστρέφουν στις προπονήσεις, οι σύλλογοι της Football League δείχνουν να θεωρούν ότι δύσκολα η χρονιά μπορεί να συνεχιστεί για τους ίδιους. Βέβαια το ενδεχόμενο να συμπαρασυρθούν από τις εξελίξεις δεν είναι αβέβαιο, ωστόσο  για την τρίτη κατά σειρά εθνική ποδοσφαιρική κατηγορία τα δεδομένα είναι διαφορετικά, με τους περισσότερους να ελπίζουν ότι μπορεί να έρθει στο προσκήνιο μία αναδιάρθρωση που θα οδηγήσει σε καλύτερες ημέρες.

Η πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου που συνυπογράφεται από 10 ακόμη ομάδες της κατηγορίας εκτός των Τρικάλων, Ιωνικού και Νίκης Βόλου παραμένει πάντα στο προσκήνιο, με τους «ερυθρόλευκους» να επιμένουν έστω και αν έχουν εμπόδια μπροστά τους. Από τη μία, διχογνωμία υπάρχει στις τάξεις της Super League 2 για το θέμα συνολικά και όχι μόνο για την πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου και από την άλλη το γεγονός ότι δεν υπήρξε πλήρης ομοφωνία από πλευράς Football League σίγουρα δεν λογίζεται ως πλεονέκτημα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου πάντως είναι αποφασισμένη να «κυνηγήσει» το θέμα όσο μπορεί και να παλέψει για να κάμψει τις αντιστάσεις και αντιδράσεις που καταγράφονται στην πρόταση. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο μοιάζει να σκέφτεται και την επόμενη ημέρα, με βάση το χειρότερο σενάριο…

Αν και εφόσον..

Αυτό το χειρότερο σενάριο είναι το να μην γίνει αναδιάρθρωση και ο Ολυμπιακός Βόλου να κληθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά να αγωνιστεί στη Football League. Πάλι όμως θέληση όλων είναι να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με ξεκαθάρισμα του φετινού ρόστερ και σε συνεργασία με έναν προπονητή που μπορεί να σηκώσει το βάρος των αγωνιστικών ευθυνών που θα προκύψουν.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος (όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων») δεν θέλει να επαναλάβει τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, ενώ ο Ηλίας Σολάκης, όπως δήλωσε και στο «Magnesiasports» είναι διατεθειμένος να βρίσκεται στο πλευρό ενός πιο έμπειρου τεχνικού.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος πάντως έχει δηλώσει ότι ένα από τα βασικά σχέδια είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου προπονητικού κέντρου, στην έκταση που διαθέτει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και τόσο σχέδια όσο και κινήσεις έχουν γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.