Επιμένει για την αναδιάρθρωση ο Ολυμπιακός Βόλου

Έχοντας καταθέσει με τον πλέον επίσημο τρόπο την πρότασή του για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου και με φόντο τη δημιουργία δύο ομίλων στη Super League 2, ο Ολυμπιακός Βόλου επιμένει, καθώς οι διοικούντες του θεωρούν ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για τη βελτίωση του ποδοσφαιρικού προϊόντος, με το θέμα να αναμένεται να συζητηθεί στην αυριανή τηλεδιάσκεψη που θα έχουν οι εκπρόσωποι των 14 ΠΑΕ με τον πρόεδρο της διοργανώτριας Αρχής, Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Βέβαια, το επίσημο θέμα συζήτησης είναι το αν και πώς μπορεί να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Football League, στα βήματα αυτών της Super League 2, που χθες είχαν και την πρώτη επαφή με τον υγειονομικό υπεύθυνο για να ξεκαθαρίσει η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Βέβαια, οι απόψεις στη Football League δεν είναι υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος, και δεν έχουν λείψει οι απόψεις ότι η στάση και η επιμονή ομάδων της Super League 2 για επιστροφή στα γήπεδα συνδέεται με την αναδιάρθρωση για να υπάρξουν τετελεσμένα.

Μοιάζει παράλογο πάντως να μην συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης απόψε, από τη στιγμή που και οι οκτώ πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής πιέζουν προς αυτήν την κατεύθυνση, έχοντας ενημερώσει κυβερνητικούς παράγοντες στα υψηλότερα κλιμάκια, και έχουν πάρει μάλιστα και κάποιες θετικές ανταποκρίσεις από πλευράς τους. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πάρει την υπογραφή άλλων 10 ΠΑΕ της κατηγορίας για την πρότασή του, εκτός των Τρικάλων, του Ιωνικού και της Νίκης Βόλου, με τους «κυανόλευκους» πάντως να συμφωνούν στο σενάριο των δύο ομίλων, αλλά να στέκονται περισσότερο στην οικονομική βιωσιμότητα της πρότασης του Ολυμπιακού Βόλου.

Η όλη υπόθεση μοιάζει πάντως ως ένα μεγάλο ντόμινο. Η Γ’ Εθνική περιμένει τη Football League, αυτή με τη σειρά της τη Super League 2 και όλοι μαζί την απόφαση στις συνολικές προτάσεις από την πλευρά της ΕΠΟ. Οπότε μπορεί οι συζητήσεις να έχουν ανάψει για τα καλά, ωστόσο δεν μπορεί να περιμένει κανείς άμεσα εξελίξεις.

Παράλληλη δράση

Την ίδια στιγμή πάντως, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου κάνει σκέψεις για τη νέα χρονιά, με αρκετά θέματα να πρέπει να κλείσουν, είτε αυτά συνδυάζονται με την αναδιάρθρωση είτε όχι.

Προπονητής, έμψυχο υλικό, προπονητήριο αλλά και γήπεδο απασχολούν τους «ερυθρόλευκους» σε καθημερινή βάση, αφού και το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει με τους παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και το θέμα της έδρας να φανεί αν έχει περιθώρια αλλαγών (μιας και η Νεάπολη δεν είναι η φυσική έδρα της ομάδας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.