Επιμένει για την έκπληξη ο Ολυμπιακός Βόλου

Από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Γιώργου Βλιώρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου οι μεταγραφικές κινήσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, με τη Διοικούσα Επιτροπή να προσπαθεί να κάνει την έκπληξη με την προσθήκη παίκτη που θα κάνει τη διαφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αν και για την ολοκλήρωση της συμφωνίας υπάρχουν αρκετά εμπόδια, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής συνεχίζουν να… μαρκάρουν στενά τον παίκτη με το «βαρύ» βιογραφικό και με εμπειρία από τις ανώτερες εθνικές κατηγορίες μπάσκετ. Πρόκειται για παίκτη που διακρίνεται τόσο στα οργανωτικά καθήκοντα όσο και στο σκοράρισμα, ωστόσο η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό Βόλου εξ αρχής ήταν δύσκολη αποστολή…

Ο ίδιος ο παίκτης δείχνει να έχει άλλες προτεραιότητες όσον αφορά τη συνέχιση της καριέρας του, όμως η μετακίνησή του στον Βόλο δεν τον αφήνει 100% αδιάφορο. Υπό συνθήκες οι δύο πλευρές μπορεί να συναντηθούν για μία ακόμη φορά, ίσως και τελική, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα. Από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου έχει κατατεθεί μία πειστική πρόταση στον έμπειρο παίκτη, το όνομα του οποίου κρατούν όλοι επτασφράγιστο μυστικό, για να έχουν τον τελευταίο λόγο σε περίπτωση που υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο για την πραγματοποίηση της συμφωνίας.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις πάντως για τους «ερυθρόλευκους» δεν σταματούν εδώ, αφού η ομάδα έχει ανάγκη για ενίσχυση σε όλες τις θέσεις, ενώ βασικό στοιχείο του πλάνου για τη νέα χρονιά είναι το να δοθούν ευκαιρίες και χρόνος σε νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Ωστόσο και αυτοί χρειάζονται την κατάλληλη καθοδήγηση εντός παρκέ από έμπειρους αθλητές που θα μπορούν να προσφέρουν περισσότερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.