Επιμορφώθηκαν για παροχή πρώτων βοηθειών μέλη της Νίκης

Σε τρίωρο σεμινάριο πρώτων βοηθειών συμμετείχαν το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας και των Ακαδημιών της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, καθώς και κάποια εκ των στελεχών της, που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, προκειμένου να ενημερωθούν από την εκπαιδευτική ομάδα του οργανισμού.

«Με αίσθημα ευθύνης, οι άνθρωποι της ομάδας μας εκπαιδεύτηκαν με τέτοιον τρόπο, ώστε να συμβάλουν, ενδεχομένως, στην ελαχιστοποίηση των συνεπειών μιας επικίνδυνης κατάστασης για έναν ποδοσφαιριστή, έναν συνάδελφο, έναν συνάνθρωπό τους. Με την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου πρώτων βοηθειών, αποκτούμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται, ώστε να μπορέσουμε να ενεργήσουμε γρήγορα κι αποτελεσματικά, για χάρη ενός ανθρώπου που η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, καλώντας κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας για να μάθει πώς μπορεί να γίνει ένας… ήρωας της καθημερινότητας!

«Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΟΔ Μαγνησίας, Κωνσταντίνο Τράγαλο, κι όλα τα μέλη της, για την όμορφη συνεργασία μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.