Επίσημα Παπαδήμας στη Νίκη, στην έξοδο (;) ο Χολέβας

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τον Χρήστο Χολέβα αναρτήθηκε στη σελίδα της Νίκης Β. στο fb, που ταυτόχρονα αποκαλύπτει την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδήμα. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση τονίζει:

“Διευκρινίζεται για την περίπτωση του Χολέβα Χρήστου από τον πρόεδρο ότι αύριο ναι μεν αναμένεται η απάντηση από τον ποδοσφαιριστή ΑΛΛΑ η Δ.Ε και ο πρόεδρος ΔΕΝ έχουν αποφασίσει ΕΑΝ ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός ότι και αυτοί θα ανταποκριθούν. Καθόσον ήδη η ομάδα και ο πρόεδρος προσωπικά έχει έρθει σε συμφωνία με τον στόπερ Παπαδήμα Νικόλαο παίκτη πρώην της Επισκοπής ο οποίος από σήμερα ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου!”.

Ουσιαστικά προϊδεάζονται οι φίλοι της Νίκης για το ότι ο Χολέβας είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν λόγω του ερχομού του Παπαδήμα, αν και στη συνέντευξή του στο Blue Star το μεσημέρι της Πέμπτης o προπονητής Λεωνίδας Μπίλης τόνισε ότι η μεταγραφή του Παπαδήμου δε σημαίνει κάτι για την έκβαση της υπόθεσης Χολέβα. Τελικά, φαίνεται ότι υπάρχει μία μετατόπιση στο ζήτημα αυτό από την πλευρά της διοίκησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.