Επίσημα στη Nova ο Παναθηναϊκός

Νέα τηλεοπτική στέγη θα έχει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν. Μετά από μία χρονιά στην ΕΡΤ οι πράσινοι συμφώνησαν με τη NOVA για τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Super League καθώς και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Η ΕΡΤ δεν προέβαλε καμία αντίρρηση στην ολοκλήρωση του deal, αφού ήταν και δική της επιθυμία να αποδεσμευτεί από τη σύμβαση με τον Παναθηναϊκό, διότι εξοικονομεί 4,2 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να τα διαθέσει σε άλλες ομάδες ή κατηγορίες.

Ο Παναθηναϊκός και η Nova συμφώνησαν να συνεργαστούν για ένα χρόνο και το καλοκαίρι του 2020 θα συζητήσουν εκ νέου.

Ο Παναθηναϊκός θα λάβει περισσότερα από 5,5 εκατομμύρια ευρώ από τη Nova, ενώ στη συμφωνία έχουν προβλεφθεί και άλλα μπόνους. Το κέρδος είναι μεγάλο, αφού θα αγγίξει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε σχέση με τα 4,2 που θα απέφερε η σύμβαση με την ΕΡΤ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοινώνουν την επίτευξη διμερούς εμπορικής συνεργασίας.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά τις προσπάθειες του “Τριφυλλιού” στους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Super League καθώς και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.