Επίσημα στην ΑΕΚ ο Ζήσης, που επιστρέφει μετά από 15 χρόνια

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επισήμως από την Παρασκευή (17/1) ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος μετά από 15 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει στην ομάδα της… καρδιάς του.

Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του 37χρονου διεθνή γκαρντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ιστορική Μπανταλόνα, προκειμένου να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Ζήσης υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους με την ΑΕΚ, μέχρι το καλοκαίρι του 2021, κάνοντας πραγματικότητα με αυτόν τον τρόπο την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους», την οποία πολλάκις είχε εκφράσει στο παρελθόν σε δηλώσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεκαπέντε χρόνια σαν… αιώνας. Τόσο έμεινε μακριά από την ομάδα της καρδιάς του ο Νίκος Ζήσης.

Ο Μακεδόνας γκαρντ “φλέρταρε” ξανά στο πρόσφατο παρελθόν με τη “Βασίλισσα”, ήτοι επί Διοικήσεως Μάκη Αγγελόπουλου, και  πλέον “ήγγικεν η ώρα”. Ο Νίκος Ζήσης των 24 συλλογικών τροπαίων και των εθνικών θριάμβων, θα φορέσει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει ότι συμφώνησε σήμερα (17/01) με τον Νίκο Ζήση, για συμβόλαιο 1,5 έτους, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2021. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας υπέγραψε πριν από λίγο το συμβόλαιό του με την “Ένωση”.

Νίκο, καλώς όρισες στο “σπίτι” σου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.