Επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή του F4 βόλεϊ γυναικών στον Αλμυρό

Επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή του τοπικού Final 4 βόλεϊ Γυναικών που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στον Αλμυρό, εξέδωσε ο Δήμος Αλμυρού. Αναλυτικά:

“Ο Δήμαρχος Αλμυρού με αίσθημα ευθύνης και πλήρως εναρμονισμένος με την απόφαση του Υπουργού Υγείας για το κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών δομών της χώρας (σχολεία/φροντιστήρια), ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ την Αναβολή διεξαγωγής του τουρνουά F4 Τοπικού Γυναικών Βόλεϊ, που θα γινόταν στην πόλη μας στις 13 – 14 – 15 Μαρτίου 2020 και στο οποίο θα συμμετείχαν ανήλικοι αθλητές, στα πλαίσια λήψης προληπτικών μέτρων για την προστασία από τον κορωναϊό COVID-19”.

Από τη μεριά του ο Γ.Σ. Αλμυρού σε ανακοίνωσή του αναφέρει: “Λόγω των τελευταίων γεγονότων και πλήρως εναρμονισμένοι με την απόφαση του Υπουργού Υγείας και του Δημάρχου μας, το F4 Τοπικό Γυναικών πήρε αναβολή.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την ΕΣΠΕΚΕΛ και τον Δήμο Αλμυρού για την καινούργια ημερομηνία.

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτή την σημαντική Αθλητική Διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος του Βόλεϊ του Γ.Σ.Α.

Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε τίποτα να κάνουμε και σας δίνουμε την υπόσχεση ότι παρόλα τα εμπόδια η διοργάνωση θα γίνει σε καινούργια ημερομηνία, όταν οι καταστάσεις μας το επιτρέψουν.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.