Επίσημη η αναστολή στα πρωταθλήματα βόλεϊ

Για δύο εβδομάδες εκτός συγκεκριμένων αγωνιστικών υποχρεώσεων

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του «Magnesiasports», η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για τη χρονική μετάθεση των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα βόλεϊ ήρθε σήμερα Τρίτη 04/01 στο προσκήνιο.

Αυτή αναφέρει τα εξής: «Μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με τους εκπροσώπους των Ενώσεων και Σωματείων, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 και με σκοπό την, όσο το δυνατόν, προφύλαξη των αθλητών/αθλητριών και όλων των εμπλεκομένων των Σωματείων, το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των παρακάτω Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες (δεν θα διεξαχθούν αγώνες έως και την Κυριακή 16/1/2022).

Λόγω έλλειψης διαθέσιμων ημερομηνιών για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωσή τους, συνεχίζονται οι διοργανώσεις:

Volley League Γυναικών

Pre League Aνδρών (Όμιλος Γ’ – άνοδος στην Volley league Ανδρών)

Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών-Γυναικών (Β’ Φάση)

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά για όλα τα Σωματεία και όλες τις ηλικίες, τηρώντας πιστά το Υγειονομικό πρωτόκολλο και συνιστάται η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό. Η ΕΟΠΕ θα είναι στο πλευρό όλων των σωματείων για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια που θα χρειαστούν και είναι σίγουρη στην υπευθυνότητα όλων προκειμένου η επιστροφή στη πλήρη δράση να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατόν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.