Επίσημη καταγγελία από τον Ολυμπιακό κατά Δ.Γιαννακόπουλου και Παναθηναϊκού

Επίσημη καταγγελία προς τον αθλητικό δικαστή της Euroleague κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τα όσα φέρεται να είπε στους διαιτητές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Έντονη ήταν η αντίδραση και της Ένωσης Διαιτητών της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έμειναν μόνο στα λόγια και σήμερα (12/11) προχώρησαν περισσότερο την υπόθεση υποβάλλοντας επίσημη καταγγελία κατά του «ισχυρού άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μίλησε για χρηματισμό των ρέφερι, Πατέρνικο και Ζαμόσκι από την πλευρά του Ολυμπιακού!

Στηγν καταγγελία της η ΚΑΕ Ολυμπιακός χαρακτηρίζει άκρως συκοφαντικά τα περί χρηματισμού των διαιτητών, παρά τις διευκρινίσεις που έκανε στον Τύπο ο Δ. Γιαννακόπουλος μετά το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένεται να προσφύγουν και στα πολιτικά δικαστήρια, ενώ θα πιέσουν την Euroleague να ζητήσει αποδείξεις για τα όσα φέρεται να είπε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει αποβληθεί από τη διοργάνωση, όπως και η ΚΑΕ.

Στο μεταξύ σε ανάλογο ύφος ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Διαιτητών της Euroleague κατά του Δ.Γιαννακόπουλου.

Η αντίδραση των διαιτητών ήταν άμεση και στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα προαναγγέλλουν νομικές ενέργειες «προκειμένου να προστατευτεί η ακεραιότητα, η διαφάνεια και ο επαγγελματισμός των μελών», σε περίπτωση που
ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού δεν αποδείξει τα όσα κατήγγειλε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της UEBO:

«Η Ένωση Διαιτητών της Euroleague εκφράζει την απόλυτη απόρριψή της έναντι των κατηγοριών που διατυπώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, κύριο Γιαννακόπουλο, για δύο από τα μέλη μας.

Γι’ αυτό ζητάμε να αποδειχθεί η ακρίβεια αυτών των κατηγοριών και σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να προσφύγουμε σε νομικές ενέργειας προκειμένου να προστατεύσουμε την ακεραιότητα, την διαφάνεια και τον επαγγελματισμό των μελών μας.

Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία ψευδή κατηγορία από κανέναν εκπρόσωπο καμίας ομάδας, γιατί, σύμφωνα με την γνώμη μας, έχουν γίνει με σκοπό την χειραγώγιση της δουλειάς των διαιτητών και συνεχίζοντας με αναπόδεικτες κατηγορίες να κάνουν τις αποφάσεις τους ακόμα πιο δύσκολες, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την διοργάνωση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.