Επισημοποίησε με Κοκμοτού ο Βόλος 2004

Η πρόκληση με την επιστροφή στην Α’ Εθνική είναι σημαντική για τα μέλη του Βόλος 2004, οπότε η Έλενα Κουσκούνη αναζητά τις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις παικτριών για την ενίσχυση του δυναμικού, με την προσθήκη της διεθνούς Μαρίας Κοκμοτού να είναι μία εξ αυτών.

Ήδη, για μία ακόμη φορά, η Κοκμοτού κλήθηκε στην Εθνική Νεανίδων, πλέον ως μέλος του Βόλος 2004, για να έρθει σε έτερο χρόνο η ανακοίνωση από πλευράς συλλόγου για τη συμφωνία μαζί της.

«Η ενίσχυση της ομάδας μας, ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής συνεχίζεται… Το νέο μέλος του ρόστερ μας για τη φετινή χρονιά είναι η Μαρία Κοκμοτού, η οποία συμφώνησε με την ομάδα και αναμένεται να μας ενισχύσει σημαντικά στην φετινή μας προσπάθεια» με τη νεαρή αθλήτρια να βρίσκεται πλέον στον Βόλο ως φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η Μαρία Κοκμοτού ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε πολύ μικρή ηλικία από τις ακαδημίες της Δόξας Άνοιξης στην Αθήνα και σε ηλικία 13 ετών μεταπήδησε στην Ολυμπιάδα Υμηττού, της οποίας αποτέλεσε βασικό στέλεχος μέχρι και το φετινό καλοκαίρι. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και διακρίνεται τόσο για την ποδοσφαιρική της ποιότητα όσο και για την μαχητικότητα της αλλά και την ευχέρεια της στο σκοράρισμα.

Αποτέλεσε και αποτελεί βασικό στέλεχος των μικρών Εθνικών ομάδων (Κορασίδες και Νεάνιδες) με πολλές συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες με τα εθνικά χρώματα.

«Η Μαρία ακολουθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας τις τελευταίες δέκα ημέρες και μάλιστα αγωνίστηκε στο φιλικό του προηγούμενου Σαββάτου με τον Ατρόμητο, με πολύ καλή παρουσία, αν και ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί στο παιχνίδι της ομάδας μας» αναφέρει ο σύλλογος και καταλήγει: «Καλωσορίζουμε τη Μαρία Κοκμοτού στην ομάδα και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα χρώματα»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.