Επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Ακτσιαλή η Νίκη Βόλου

Ο προπονητής της Κ20 Νίκης Βόλου, Γιάννης Ακτσιαλής, τονίζει ότι η ομάδα του δεν θα βρεθεί μόνο για τη συμμετοχή στο F4 της Super League 2.
Κοινή συναινέσει αλλά χωρίς αναφορά της αιτίας...

Ο Γιάννης Ακτσιαλής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κ20 της Νίκης Βόλου, κάτι που ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστό από το απόγευμα της Τετάρτης (07/09), με την ΠΑΕ να επιβεβαιώνει με σχετική ανακοίνωση το μεσημέρι της Πέμπτης (08/09).

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Κ20 Γιάννη Ακτσιαλή. Τον ευχαριστούμε θερμά για το έργο του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο» είναι η προφανώς τυπικού χαρακτήρα ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κυανόλευκοι», στην οποία όμως δεν αναφέρει ούτε αυτή η πλευρά τους λόγους του «διαζυγίου».

Προφανώς και είναι ένα «διαζύγιο» όμως που προκαλεί εντύπωση, ειδικά από τη στιγμή που η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών είχε ανακοινωθεί στις αρχές του καλοκαιριού, ενώ η πορεία της Κ20 την προηγούμενη χρονιά ήταν εξαιρετική…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.