Επισημοποιήθηκε η ένταξη Σιμάκη στον Ολυμπιακό Βόλου

Ήταν ήδη γνωστό, όπως είχε αναφέρει και το «Magnesiasports» από την πρώτη στιγμή, ωστόσο απέμενε και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου για την ένταξη του Χρήστου Σιμάκη στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων». Αυτή εκδόθηκε τελικά, με τον 26χρονο Βολιώτη να μεταπηδά και επισήμως από τη Νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Σιμάκη.

Ο 26χρονος Βολιώτης αθλητής (1.85, SG) έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του BC Βόλος, ενώ έχει και σημαντική εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε Γ΄ Εθνική με ΑΕ Κομοτηνής και ΓΑΣ Κομοτηνής, ενώ τη σεζόν 2017 – 2018 ήταν 5ος σκόρερ του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ΄Εθνικής με 426 πόντους. Την περσινή χρονιά ήταν μέλος της Νίκης Βόλου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Στην ανακοίνωση φιλοξενούνται και δηλώσεις του παίκτη, με τον Χρήστο Σιμάκη να σημειώνει χαρακτηριστικά: «Έχουμε ένα καλό ρόστερ, η ομάδα έχει φιλοδοξίες, οπότε η δουλειά θα ξεκινήσει από νωρίς και βήμα – βήμα θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Προσωπικά, θέλω να μπαίνω στο γήπεδο και να περνάω ωραία, γνωρίζω τα περισσότερα από τα παιδιά με τα οποία θα είμαστε μαζί και θεωρώ ότι θα δέσουμε γρήγορα. Από κει και πέρα, στόχος μας είναι η άνοδος, αυτό είναι που προέχει και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.