Επισημοποιήθηκε η επιστροφή Λουλούδη στον Ολυμπιακό Βόλου

Επίσημη έγινε πλέον η επιστροφή του Αλέξανδρου Λουλούδη στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς υπήρξε αργά χθες το βράδυ η σχετική διαδικτυακή ανάρτηση στα social media της ανακοίνωσης για τη συμφωνία με τον παίκτη, που είχε κάνει γνωστή το «Magnesiasports» ήδη από την περασμένη εβδομάδα.

Η διαδικτυακή τοποθέτηση αναφέρει τα εξής: «Η Διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Λουλούδη.

Ο Αλέξανδρος Λουλούδης γεννήθηκε στις 24/11/1993 και έχει ύψος 1.98. Αγωνίζεται στη θέση 5 και ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Ανάληψης, όπου και από το 2007-2009 έπαιξε στην ανδρική ομάδα και στελέχωσε τα τμήματα της Προεθνικής Παίδων και Εφήβων. Από το 2009-13 ασχολήθηκε σε υψηλό επίπεδο με την κωπηλασία με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στο Ήτον της Αγγλίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων το 2011. Από το 2013 έως το 2016 αγωνίστηκε ξανά στην ομάδα της Ανάληψης, ενώ από το 2016 έως το 2019 φόρεσε τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Βόλου, κερδίζοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική στην οποία και συμμετείχε. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Ε.Α Νίκαιας στην Β’ ΕΣΚΑΝΑ.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία με τα ερυθρόλευκα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.