Επισήμως οι αφοί Αγροκώστα στον Ρήγα Φεραίο

Όπως είχε ήδη αναφέρει το «Magnesiasports»

Σε απόλυτη επιβεβαίωση του «Magnesiasports», ο Ρήγας Φεραίος ανακοίνωσε την ένταξη των αδερφών Αγροκώστα στο δυναμικό της ομάδας.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα (δείτε σχετικά ΕΔΩ) οι Βελεστινλιώτες αδερφοί είχαν προσεγγισθεί από τη διοίκηση του Ρήγα και είχαν ουσιαστικά συμφωνήσει, με τη σχετική ανακοίνωση να έρχεται να επιβεβαιώσει την προσθήκη περισσότερου ταλέντου στο δυναμικό της ομάδας.

Η ανακοίνωση από πλευράς Ρήγα Φεραίου αναφέρει τα εξής: «Η γνωστή φράση «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» βρίσκει ανταπόκριση στην περίπτωση των αδελφών Δημήτρη και Γιώργου Αγροκώστα, που είναι γιοί του παλαιού άσου της ομάδας μας, Κώστα Αγροκώστα. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή στον Α.Σ.B. «Ρήγας Φεραίος» των δύο 17χρονων ποδοσφαιριστών, μετά από δύο χρόνια στα οποία αγωνίστηκαν στην ομάδα Κ17 του Βόλος ΝΠΣ. Οι αφοί Αγροκώστα είχαν ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στην ακαδημία μας και διακρίθηκαν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Είναι δύο ταλαντούχα παιδιά που πιστεύουμε ότι θα αναδειχθούν φορώντας την κυανόλευκη φανέλα, ενισχύοντας παράλληλα την ομάδα στη νέα της προσπάθεια. Τους καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ιστορικού μας συλλόγου και ευχόμαστε μία χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.