Επισήμως στην Ανόρθωση ο Παρασκευάς

Μετά την πετυχημένη χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου

Όπως ήδη είχε αναφέρει το «Magnesiasports», o έμπειρος Γιώργος Παρασκευάς αφήνει τον Ολυμπιακό Βόλου και ετοιμάζεται πλέον να ενισχύσει τη νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική Ανόρθωση Βόλου, με την επισημοποίηση της συνεργασίας να γίνεται με ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Παρασκευάς αγωνίζεται πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες έχοντας φορέσει την φανέλα από πολλές ομάδες όπως της Νίκης βόλου,  της Μεταμόρφωσης, του ΓΣ Αμπελώνα και του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο έμπειρος αθλητής προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου, όντας ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του αφού αναδείχθηκε 2ος σκόρερ με 309 πόντους ενώ σε πανελλήνια ψηφοφορία αναδείχθηκε φέτος ως ο καλύτερος σέντερ της Β’ Εθνικής  αλλά και μέλος της καλύτερης πεντάδας της φετινής Β’ εθνικής κατηγορίας.

«Με την προσθήκη του δυναμικού Βολιώτη σέντερ, η Ανόρθωση με το καλημέρα στη φετινή μεταγραφική περίοδο ανεβάζει πολύ τον πήχη και την φετινή σεζόν» αναφέρει ο σύλλογος μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του, ενώ ετοιμάζεται να εντάξει και τον Αγκρή στις τάξεις του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.