Επισήμως «τέλος» από τον Ολυμπιακό ο Τουρέ

Το «διαζύγιο» του Ολυμπιακού με τον Γιάγια Τουρέ επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/12), με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον άσο από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο 35χρονος μέσος επέστρεψε για δεύτερη φορά στους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι με σκοπό να κάνει τη διαφορά στο κέντρο, αλλά συνέβη εντελώς το αντίθετο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον χρησιμοποίησε μόλις σε 5 αγώνες (συνολικά είχε 222 λεπτά συμμετοχής), με τον παίκτη να αποχωρεί άδοξα από το λιμάνι μέσα σε λίγους μήνες από την άφιξή του.

Η ανακοίνωση των 91 λέξεων που εξέδωσε η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν. Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.