Επίσκεψη στο Γηροκομείο για τον Αιολικό

Ο Αιολικός σε συνεργασία με την Ανόρθωση πραγματοποίησαν χριστουγεννιάτικο τουρνουά από τις 27  έως τις 29 Δεκεμβρίου 2019  προς τιμήν του Γηροκομείου Βόλου. Συμμετείχαν και οι ομάδες της Νίκης Βόλου, της Α.Ε.Β.Δ., του Γ.Σ. Αλμυρού και των  Τιτάνων Αλμυρού.

Το σύνθημα του τουρνουά:  “ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ”

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Αιολικού Βόλου  Σαμαράς Αντώνης μαζί με το προπονητικό τιμ επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Βόλου στις 10 Ιανουαρίου 2019 και προσέφεραν στο ίδρυμα είδη καθαριότητας και τρόφιμα μακράς διαρκείας σε μία ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους δύσκολους καιρούς που περνούν τα ιδρύματα της πόλης.

Την αντιπροσωπεία του Αιολικού  υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Γηροκομείου, κ. Ραπτόπουλος Γεώργιος , ο οποίος τους ξενάγησε στους χώρους και τους ενημέρωσε για το έργο του. Ευχαρίστησε θερμά την ομάδα του Αιολικού για τη στήριξη προς το ίδρυμα και ευχήθηκε από καρδιάς  μια όμορφη και δημιουργική χρονιά  γεμάτη επιτυχίες.

Το Δ.Σ. του Αιολικού ευχαριστεί όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά για το Γηροκομείο. Επιπλέον ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών που για μια ακόμη φορά στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή,  όσον αφορά τη συγκέντρωση των τροφίμων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.