Επίσκεψη στο Βελεστίνο για τον Β. Βασιλάκο, συναντήθηκε και με παράγοντες του Ρήγα

Στο Βελεστίνο βρέθηκε το Σάββατο (6/6) ο μεγάλος άσος του παρελθόντος, Βασίλης Βασιλάκος, που κατάγεται από τον Αλμυρό, με τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο του Ρήγα Φεραίου, Κώστα Γιάτσιο, να αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, παραθέτοντας και την ανάλογη φωτογραφία:

“Ιδιαίτερη τιμή για την κωμόπολη του Βελεστίνου η σημερινή παρουσία του παλαίμαχου και ένδοξου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Βασίλη Βασιλάκου, ο οποίος επισκέφτηκε τον κεντρικό πεζόδρομο και συναντήθηκε με φίλους και γνωστούς, καθώς και με πρώην παράγοντες του ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ.

Ο Βασίλης Βασιλάκος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Γ.Σ. Αλμυρού. Το 1979 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ με τον οποίο συνέδεσε την καριέρα του, αφού αγωνίστηκε οκτώ σεζόν, ως το 1987. Ήταν βασικό μέλος της σπουδαίας ομάδας του ΠΑΟΚ της δεκαετίας 1980-90, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1985 και έφτασε τρεις φορές στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, το 1981 (ο Βασιλάκος μπήκε ως αλλαγή στο 75′), το 1983 (δεν έπαιξε στον τελικό) και το 1985 (αποβλήθηκε στο 18′).

Στη συνέχεια πήγε για μια σεζόν στην ΑΕΚ και από το 1988 ως το 1991 έπαιξε στον Πανιώνιο, με τον οποίο αγωνίστηκε σε έναν ακόμα τελικό Κυπέλλου το 1989 (μπήκε ως αλλαγή στο 51′), χωρίς να καταφέρει ούτε αυτή τη φορά να το κατακτήσει.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο ίδιος με τον παιδικό φίλο του και τεχνικό Κώστα Σταματίου, τον Βελεστινιώτη ΠΑΟΚτζή Γεώργιο Τσουμπέκο καθώς και με τους πρώην παράγοντες του Ρήγα Φεραίου Χρ. Τρίγκα, Πέτρο Μαζιανίτη, Κων/νο Γιάτσιο, Γεώργιο Παπαδάμ, Σπύρο Πάτα, Θωμά Χρόνη (Αντιπρόεδρο Δόξας Αερινού) και Άγγελο Αλεξίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.