Επίσκεψη του Ειδικού Σχολείου Αγριάς στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ-Α

Στις 27 Νοεμβρίου 2019 το Ειδικό Σχολείο Αγριάς επισκέφθηκε προγραμματισμένα τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες  στον Άναυρο. Τους μαθητές και τους  συνοδούς Δασκάλους του Σχολείου υποδέχθηκε και  καλωσόρισε ο Γενικός Γραμματέας του Ομίλου κ. Χρήστος Καλλιώρας.

Τους μαθητές συνόδευαν οι δάσκαλοι κ.κ. Φραγκογιάννη Εύη και Κωνσταντάς Γεώργιος. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την Ιστορία του Ομίλου και για τα 8 αθλήματα που καλλιεργεί  το Ιστορικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1932 και σήμερα έχει 550 αθλητές-τριες σε όλα τα τμήματά του.

Στη συνέχεια, τα παιδιά δοκίμασαν σκάφη στο λεμβαρχείο του Καγιάκ, υπό από τις οδηγίες του προπονητή, κ. Γκεόργκι Αϊτόφ.

Επισκέφθηκαν επίσης την  αίθουσα του Κωπηλατηρίου και τα Γυμναστήρια με τα όργανα της  προπόνησης των αθλητών. Στο τέλος της επίσκεψης, προσφέρθηκαν στα Γραφεία  του Ομίλου αναψυκτικά και γλυκά στους μαθητές και στους δασκάλους τους. Τα παιδιά έμειναν κατενθουσιασμένα από την επίσκεψή τους αυτή στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου και Αργοναύτες.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β-Α, κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, και το Δ.Σ. συνεχάρησαν τον Διευθυντή του Σχολείου, κ. Μιχαλόπουλο Απόστολο, και τους δασκάλους για την πρωτοβουλία τους για την επίσκεψη αυτή στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ-Α.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.