Επιστολή Καλαμάτας στην ΕΠΟ για 16 ομάδες στη Φούτμπολ Λιγκ

Μία ακόμη ομάδα μετά τον Αιολικό ζητά με επιστολή της στην ΕΠΟ να ανέβουν και οι δευτεραθλήτριες της Γ’ Εθνικής στη Football League και να γίνει η νέα κατηγορία με 16 ομάδες. Έτσι θεωρεί η πελοποννησιακή ομάδα ότι θα αρθεί μία αδικία.

Αναλυτικά η επιστολή: «Μετά την ψήφιση από τη Βουλή της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ενόψει των επικείμενων αποφάσεών σας για τον αριθμό των ομάδων της ερχόμενης περιόδου στο πρωτάθλημα της Football League, σας παραθέτουμε τις προτάσεις μας:

Ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Βασιλειάδης στην ομιλία του για την αναδιάρθρωση αναφέρθηκε στις αδικίες που προκύπτουν για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και τη δυνατότητα που έχετε να προβείτε στις διορθωτικές εκείνες κινήσεις για την αποκατάστασή τους.

Ο σχεδιασμός σας για την παρουσία 14 ομάδων στην υπό διαμόρφωση FOOTBALL LEAGUE θεωρούμε ότι είναι μικρός και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στον ισομερή καταμερισμό των δυνάμεων ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα σωματεία της περιφέρειας.

Αυτό που ζητούμε λοιπόν να λάβετε υπόψιν σας είναι η αναγκαιότητα αύξησης των ομάδων της Super League 2 σε 14, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα για Football League με την συμμετοχή 16 ομάδων, προκειμένου να πάρουν την άνοδο και οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής και να αποκατασταθεί η αδικία.

Ευελπιστούμε στη θετική αντιμετώπιση του αιτήματός μας»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.