Επιστρέφει από την Κολομβία ο Βολικάκης

Δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του

Η δεύτερη μέρα αγώνων στο Nations Cup της Κολομβίας στην πόλη Κάλι είχε στο πρόγραμμά της τον αποκλεισμό του Βολιώτη πρωταθλητή Χρήστου Βολικάκη, ο οποίος ωστόσο αγωνίστηκε απλά για να τεστάρει τις δυνάμεις του μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Αυτό επισημαίνει και ο ίδιος σε ανάρτησή του. Όπως αναφέρει: «Ακολουθώντας τις οδηγίες του ιατρού μου να τρέξω ένα αγώνισμα για να τεστάρω την πορεία του τραυματισμού με την συγκεκριμένη συμμετοχή χωρίς τον κίνδυνο της επαφής με αντίπαλο πήγε καλά. Δεν ένιωσα ενόχληση και η αυτοπεποίθηση μου αποκαθίσταται σιγά-σιγά. Επιστρέφω στην πατρίδα έχοντας στο νου μου το πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου πρέπει και πάλι να μπω σε προπόνηση έντασης για να τρέξω τα απαιτητικά αγωνίσματα Scratch – Elimination, ομαδικό σπριντ , ομαδικό pursuit, Madison, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους προκειμένου να φτάσω στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αν όλα πάνε καλά και αν το αξίζω».

Στη συνέχεια, ο Βολικάκης ευχαριστεί αλλά και υπόσχεται, μετά τις ατυχίες που όπως σημειώνει είχε την τελευταία χρονιά… Χαρακτηριστικά σημειώνει: «Ευχαριστώ την ελληνική ομοσπονδία ποδηλασίας για την στήριξη που μου παρέχει μέχρι να επανέλθω, θέλω να πιστεύω πως θα τους δικαιώσω. Ευχαριστώ τους χορηγούς μου για την αμέριστη συμπαράσταση και κάλυψη σε αυτή μου την προσπάθεια και υπόσχομαι να βρεθώ στο μέλλον εκεί όπου είχαν συνηθίσει να με βλέπουν. Επίσης να ευχαριστήσω όλο τον φίλαθλο κόσμο γνωστό και άγνωστο για το κύμα συμπαράστασης που δέχομαι προκειμένου να ξεπεραστούν οι ατυχίες που αποτέλεσαν προσωρινό τροχοπέδη και πλέον αποτελούν παρελθόν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ομοσπονδιακό προπονητή Λάμπρο Βασιλόπουλο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.