Επιστρέφει το κύπελλο της ΕΣΚΑΘ

Για την αγωνιστική περίοδο 2022-23

Ο θεσμός του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ ήρθε τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο, ωστόσο κι αυτός «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό. Ωστόσο επιστρέφει, με την Ένωση να καλεί τα σωματεία να δηλώσουν συμμετοχή για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Στο Κύπελλο ΕΣΚΑΘ δικαιούνται να πάρουν μέρος όλα τα σωματεία Α1 και Α2 κατηγορίας. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση, η Συμμετοχή στο Κύπελλο είναι προαιρετική. Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων πρέπει να υποβληθούν στο γραφείο Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ (Αθλ. Κέντρο «Όλγα Βασδέκη»- Μυτιλήνης Χαλκηδόνος ΤΚ 38446, Βόλος) το αργότερο μέχρι 15 Αυγούστου και να περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται από το άρθρο 16 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Διοργανώσεων ΕΟΚ.

Κάθε σωματείο μαζί με την δήλωση συμμετοχής θα υποβάλει στην ΕΣΚΑΘ και το έγγραφο με το οποίο του παραχωρήθηκε το γήπεδο που προτείνει.

Η έναρξη του κυπέλλου ορίζεται στις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ η κλήρωση των αγώνων θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα.

Στην Α’ Φάση τα σωματεία θα αγωνιστούν μετά από κλήρωση σε αγώνες νοκ άουτ μέχρι να μείνουν τέσσερα σωματεία. Γηπεδούχες θα είναι οι ομάδες που θα κληρωθούν πρώτες.

Στην Β’ Φάση τα τέσσερα  σωματεία που απομένουν θα αγωνιστούν σε Final 4 για την ανάδειξη του κυπελλούχου στις 7 και 8 Ιανουαρίου 2023. Ο τόπος διεξαγωγής θα αποφασιστεί μετά το τέλος της Α’ Φάσης. Το σωματείο που μετακινείται υποχρεούται να είναι εμπρόθεσμα και στην καθορισμένη ώρα έναρξης στο γήπεδο τέλεσης, με δική του ευθύνη και ανεξάρτητα από το μέσο μετακίνησης του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.