Επιστρέφει ο Ζγκούρη, εκτός και πάλι Σαχινίδης και Σάββας

Σε σχέση με το ματς της Νίκης την Τετάρτη ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Περικλής Αμανατίδης, θα έχει στη διάθεσή του έναν παίκτη επιπλέον για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Ιτέας εκτός έδρας την προσεχή Κυριακή, που γίνεται στο πλαίσιο της 8ης μέρας του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αυτός είναι ο Αντώνης Ζγκούρη, ο οποίος σήμερα Πέμπτη προπονήθηκε κανονικά στην Άλλη Μεριά το πρωί μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Από την άλλη όσοι έπαιξαν εναντίον των κυανόλευκων έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης σε πισίνα και την Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό θα μπουν κι αυτοί σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο τραυματίες, που έλειψαν με τη Νίκη, τον Σαχινίδη και τον Σάββα, έχει σχεδόν αποφασιστεί από την τεχνική ηγεσία μην είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση στην Ιτέα, αφού δεν είναι έτοιμοι και θα μπουν κατά πάσα πιθανότητα από τη Δευτέρα σε φουλ πρόγραμμα.

Οι λύσεις πάντως υπάρχουν και είναι ο Φλίγκος (από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Σαχινίδης στη συνάντηση με τα Μετέωρα στις 7 Οκτωβρίου σκοράρει ανελλιπώς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΘ) και ο Παπουτσογιαννόπουλος.

Στον Ολυμπιακό Βόλου είναι φυσικά πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και την επικράτηση κόντρα στη Νίκη με 3-2, με τους ερυθρόλευκους να είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Ικανοποίηση υπάρχει όμως και για την παρουσία του κόσμου, στον οποίο έδωσαν μία μεγάλη χαρά, ενώ φυσικά αυτή η επιτυχία έχει αντίκτυπο και στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Ασφαλώς, στο μυαλό όλων και ειδικά της τεχνικής ηγεσίας είναι να γίνει σωστή διαχείριση, ώστε οι παίκτες να είναι πανέτοιμοι και για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Ιτέα, που είναι πολύ απαιτητικό και απέναντι σε μία ομάδα, που θέλει οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς, αφού βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το συγκεκριμένο θα είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς ακολουθεί αυτό με τον Α.Ο. Σελλάνων στο Προάστιο. Οι ερυθρόλευκοι μετά την πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης δεν έχουν βγει καθόλου εκτός Μαγνησίας, εφόσον τα εκτός έδρας παιχνίδια τους ήταν με τον Θησέα στο Βελεστίνο και με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό, και τώρα θα το κάνουν δύο συνεχόμενες φορές, φιλοξενούμενοι σε δύο δυνατές έδρες, στις οποίες θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Ίσως και προπόνηση στο γήπεδο της Ιτέας το Σάββατο

Σημαντικό είναι ν’ αναφερθεί ότι η διοίκηση έκλεισε από τη Δευτέρα το ξενοδοχείο Ναυσικά στην Ιτέα, για να καταλύσει εκεί η ομάδα από το Σάββατο και να μην πάει αυθημερόν, ώστε οι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη (αυτό θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή), ο Ολυμπιακός Βόλου να μην κάνει το τελευταίο χαλάρωμα το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, αλλά να φύγει πιο νωρίς και με την άφιξή του στην Ιτέα να πραγματοποιήσει την προπόνησή του στο γήπεδο που θα αγωνιστεί, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική του γηπέδου της Άμφισσας, το οποίο είναι η έδρα του Φωκικού.

Αισθάνεται καλά ο Γιακουμής

Τέλος, να σημειωθεί σε ό,τι αφορά τον τερματοφύλακα Γιακουμή, που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 68ο λεπτό του αγώνα με τη Νίκη από τον Πορή, δε φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό και ο ίδιος αισθάνεται καλά, αν και όταν θα γίνει γνωστό και το αποτέλεσμα της μαγνητικής, θα υπάρχει πλήρης εικόνα.

Ο Χρήστος Πορής από την πλευρά του έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τους ερυθρολεύκους, αφού ο 21χρονος πορτιέρε δεν είχε παίξει καθόλου στο πρωτάθλημα, ενώ και στις δύο αναμετρήσεις που είχαν προηγηθεί για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ με Πηλέα και Πρωτεσίλαο είχε επιλεγεί ο Παλιούρας.

Ο Πορής μάλιστα εκπροσώπησε και τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-2 επί της Νίκης και εκτός από τη σημαντικότητα της επιτυχίας, αφού ήρθε σε ένα τοπικό ντέρμπι, όπως δήλωσε, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά και ευτύχησε να σκοράρει δύο φορές πολύ νωρίς, ενώ έδωσε και το σύνθημα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Ιτέας για το πρωτάθλημα. Τόνισε συγκεκριμένα ότι πρέπει τα κεφάλια πρέπει να μείνουν κάτω, να συνεχιστεί η πολλή δουλειά στις προπονήσεις, γιατί ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα, όπως είπε, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

«Τσακωμένος» με την ισοπαλία ο διαιτητής Βλάχος

Ο 27χρονος Ανδρέας Βλάχος από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου στην Ιτέα με τον Αστέρα, με βοηθούς τους συντοπίτες του Βιτσεντζάτο και Τσαλίκογλου. Πρόκειται για έναν διαιτητή, που φέτος μπήκε στους πίνακες της Football League και ήδη σφύριξε το Κέρκυρα-Ηρακλής 1-0 στις 4 Νοεμβρίου 2018. Σε 22 ματς Γ’ Εθνικής, ένα Κυπέλλου Ελλάδος και ένα Β’ Εθνικής που διηύθυνε, έχουν έρθει 14 άσοι, μία μόλις ισοπαλία και εννιά διπλά. Το ένα διπλό ήταν αυτό του Ολυμπιακού Βόλου με 0-1 επί του Οπούντιου Μαρτίνου στο περσινό πρωτάθλημα (3/12/17) κι αυτή είναι η μοναδική φορά που έχει συναντήσει τους ερυθρολεύκους.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.