Επιστρέφει στον Βόλο ο Ολυμπιακός την Πέμπτη

Γύρω στη μία το μεσημέρι η αποστολή θα είναι στο Πανθεσσαλικό

Ημέρα επιστροφής στον Βόλο είναι η Πέμπτη (9/8) για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού μετά την πρωινή τελευταία προπόνηση στο Ελατοχώρι, η ομάδα γυρίζει στη βάση της (γύρω στη μια το μεσημέρι η αποστολή θα είναι στο Πανθεσσαλικό), ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ως γνωστόν, οι ερυθρόλευκοι είχαν αναχωρήσει από τον Βόλο τη Δευτέρα 30 Ιουλίου και αυτό το διάστημα με διπλές προπονήσεις που αφορούσαν τόσο τη φυσική κατάσταση όσο και την τακτική δούλεψαν με μεγάλη διάθεση.

Από δω και πέρα, η δουλειά θα συνεχιστεί στον Βόλο και βεβαίως θα αφορά κυρίως το μοντάρισμα μέσα από μία σειρά φιλικών αγώνων, τα οποία αρχίζουν το Σάββατο με αντίπαλο την Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς στο Πανθεσσαλικό, που θα αποτελέσει έδρα της ομάδας και για τη νέα σεζόν.

Το μήνυμα που έχουν πάρει μέχρι στιγμής οι ποδοσφαιριστές είναι ότι φέτος θα υπάρχει τρομερός ανταγωνισμός όχι μόνο για την ενδεκάδα, αλλά και για το ποιος θα είναι στην αποστολή κάθε αγώνα, αφού παρατηρείται μεγάλο βάθος στο ρόστερ, και γι’ αυτό όλοι έδωσαν και θα εξακολουθήσουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Επίσης, έχουν κατανοήσει άπαντες οι παίκτες ότι η επιδίωξη να είναι αγωνιστικά κυρίαρχος ο Ολυμπιακός Βόλου και να είναι αυτός το αφεντικό στα παιχνίδια του είναι αδιαπραγμάτευτη και αυτό τους έγινε σαφές από την αρχή και πάνω σ’ αυτό δουλεύουν τακτικά. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που αποκτήθηκαν τόσο ποιοτικοί παίκτες και μάλιστα από το πάνω ράφι, όπως έχουν επισημάνει στις δηλώσεις τους οι άνθρωποι της ομάδας, αφού μία πορεία πρωταθλητισμού στη Γ’ Εθνική απαιτεί σε κάθε ματς ο στόχος να είναι οι τρεις βαθμοί.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θεωρούν ότι στο Ελατοχώρι όλα λειτούργησαν εξαιρετικά και πως έγινε η καλύτερη προετοιμασία των τελευταίων χρόνων σε ό,τι αφορά το βασικό στάδιο. Σημαντικό είναι ότι η ομάδα δεν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών (τα ράμματα που έκανε στο κεφάλι ο Παπαϊωάννου δεν ήταν κάτι σοβαρό και ξεπεράστηκε γρήγορα), ενώ οι μόνες απουσίες, δηλαδή του Διβανέ, από όλο το βασικό στάδιο, και του Μπουτζίκου για λίγες μέρες, αφορούσαν στη στρατιωτική θητεία του πρώτου και οικογενειακό πρόβλημα του δεύτερου, που τον ανάγκασε να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.