Επιστροφές στον Ολυμπιακό Βόλου

Με τον αέρα του φαβορί απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου

Χρήσιμα συμπεράσματα βγαίνουν από κάθε αναμέτρηση, και το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στη Βέροια, παρά την ήττα, με το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» να έχει ήδη επεξεργαστεί το παιχνίδι και να έχει επισημάνει τι θα πρέπει να βελτιωθεί προκειμένου η απώλεια βαθμών που καταγράφηκε να μην επαναληφθεί, εφόσον αυτό είναι δυνατό.

Επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Απόλλων Πόντου, μία ομάδα σαφώς υποδεέστερη, απέναντι στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» είναι το απόλυτο φαβορί. Ο Απόλλων Πόντου είναι μάλιστα ουραγός αυτήν τη στιγμή στη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου της Football League, έχοντας μόνο ήττες στις τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την προετοιμασία, το προπονητικό τιμ περιμένει την επιστροφή παικτών που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Αγρόδημος και Ερέρα δείχνουν να είναι στην καλύτερη κατάσταση, με τον δεύτερο μάλιστα να μπαίνει όπως όλα δείχνουν στο προπονητικό πρόγραμμα από αύριο Τετάρτη και δεν αποκλείεται να υπολογιστεί για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου. Από την άλλη, πιο δύσκολη μοιάζει η επιστροφή του Φιλίποβιτς ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, που τραυματίστηκε κι αυτός στο παιχνίδι με την ΑΕΠ στην Κοζάνη και ήταν εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Βέροια, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι δεδομένο. Παράλληλα, το τεχνικό επιτελείο περιμένει και τον Γιώργο Νικλητσιώτη, υπολογίζοντας στις πολύτιμες υπηρεσίες του, εφόσον είναι 100% έτοιμος.

Στην προπόνηση ο Γκιοατά

Από την άλλη, σιγά σιγά ο Στέφανος Ξηρόφωτος και οι συνεργάτες του θ’ αρχίσουν να υπολογίζουν και στις υπηρεσίες του Ζερόμ Γκιοατά, που είναι πλέον στον Βόλο.

Ο Καμερούνιος αμυντικός είχε την πρώτη του επαφή με το προπονητικό επιτελείο και τους νέους τους συμπαίκτες, και απομένει να αξιολογηθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς είναι πάρα πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.