Επιστροφή Αντώνη Τζοβάρα στην ΑΕ 2002

Ηχηρή μεταγραφή στη γραμμή κρούσης για την ΑΕ 2002 με την ανακοίνωσης απόκτησης του Αντώνη Τζοβάρα. Ο έμπειρος επιθετικός με το πλούσιο βιογραφικό, θα ενισχύσει την επίθεση της ομάδας και σίγουρα δυναμώνει το ρόστερ. Μάλιστα, μόλις την προηγούμενη ημέρα έλυσε τη συνεργασία του με την Αγία Άννα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου για την απόκτηση του Αντώνη Τζοβάρα, αναφέρει τα εξής:
«Στην τρίτη κατά σειρά και μεγαλύτερη μεταγραφή προχώρησε ο σύλλογος μας. Μια μεγάλη επιστροφή πραγματοποιήθηκε. Ο επιθετικός Αντώνης Τζοβάρας επιστρέφει σπίτι του. Από πολύ μικρή ηλικία ανδρώθηκε στην ομάδα μας για να ακολουθήσουν ο Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Α.Ο ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Π.Ο ΦΗΚΗΣ,ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ,ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΎΠΟΛΗΣ και ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ. “Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα που με ανέδειξε!
Είναι τιμή και περηφάνια να αγωνίζεσαι για το χωριό σου, το νέο πρότζεκτ της ομάδας και της διοίκησης είναι πολύ ενδιαφέρον και είναι μια νέα πρόκληση για μένα
Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο!” είναι τα πρώτα λόγια του Αντώνη μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Αντώνης πρόκειται να βοηθήσει τα μέγιστα φέτος καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα , με όλους τους τρόπους, και πολύ οργανωτικός στο παιχνίδι του. Καλός ήρθες πίσω στην ομάδα μας και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές χαρές και επιτυχίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.