Επιστροφή Χιμένεθ στην ΑΕΚ

Tο πρωί της Τρίτης (22/12) το SPORT24 αποκάλυψε τις εν εξελίξει συζητήσεις και επαφές με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Αργότερα, φέραμε στο φως την απαίτηση του Ισπανού τεχνικού για συμβόλαιο 1 1/2 έτους, ώστε να μη γίνει η μαριονέτα ενός εξαμήνου, όπως την περίοδο που αντικατέστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον έστυψαν σαν στημένη λεμονόκουπα.

Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ισπανό προπονητή, για συμβόλαιο 1,5 έτους, το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα είναι κλειστό ή διάρκειας 6 μηνών + επιπλέον 1 έτος.

Με τον Ανδαλουσιανό η ΑΕΚ επέστρεψε στα πρωταθλήματα, τη σεζόν 2017-2018 μετά από 24 χρόνια. Η πρώτη του θητεία στον Δικέφαλο ήταν τη σεζόν 2010-11, η δεύτερη τη σεζόν 2017-2018, η τρίτη το 2019 και τώρα ξεκινά η τέταρτη.

Τελευταία ομάδα του την περυσινή αγωνιστική περίοδο (2019-20) η Αλ Ουάχντα. Από την ομάδα του Αμπού Ντάμπι αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Χιμένεθ είναι δίχως αμφιβολία ένας προπονητής που γνωρίζει τον οργανισμό ΑΕΚ, το περιβάλλον και σαφώς αρκετούς από τους παίκτες του ρόστερ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.