Επιστροφή εντός έδρας με Καβάλα για τη Νίκη Βόλου

Έναν θετικό βαθμό πρόσθεσε στη συγκομιδή της η Νίκη, φέρνοντας λευκή ισοπαλία 0-0 στην Τρίγλια με την τοπική ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο τους ο Στάικος Βεργέτης και μάλιστα για δεύτερο σερί παιχνίδι δε δέχτηκαν γκολ, κάτι που κατάφεραν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Το τερέν που διεξήχθη ο αγώνας ήταν βαρύ λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης, όμως το παιχνίδι είχε φάσεις. Η Νίκη κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα, αλλά από την άλλη το ότι δεν κατάφερε να σκοράρει (αν και είχε ευκαιρίες) για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Η ομάδα των «κυανόλευκων» επιστρέφει πλέον στον Βόλο, καθώς το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Καβάλα για τη 10η αγωνιστική της Football League.

Tο ευχάριστο για τον Στάικο Βεργέτη είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Σωτήρη Μπαλάφα, έχοντας εκτίσει την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που είχε μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, ωστόσο παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με τον Καμπαγέρο.

Όπως είναι γνωστό ο παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατο και το ιατρικό επιτελείο έχει συστήσει για δέκα ημέρες συνολικά σε συνδυασμό με την ανάλογη θεραπεία. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι και αυτός έτοιμος σωματικά για την επόμενη αναμέτρηση, ωστόσο θα αξιολογηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τη στιγμή που θα μπει στις προπονήσεις.

Όσον αφορά τον Τσιώλη, έχει ήδη γίνει γνωστό ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι και την Τετάρτη λόγω του τραβήγματος που τον ταλαιπωρεί και τον κράτησε μακριά από την αγωνιστική δράση απέναντι στην Τρίγλια, ενώ αναμονή υπάρχει και για τον Ντομίνγκεθ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.