Επιστροφή Καρπέτη στη Νίκη και ανανέωση με έξι παίκτες

Ένας παίκτης που το ταλέντο και τα αθλητικά προσόντα δεν του λείπουν επιστρέφει στη Νίκη Βόλου μετά από μία διετία που έπαιξε δανεικός στην ΑΕΒ Διμηνίου. Ο λόγος για τον Γιάννη Καρπέτη, που του δίνεται η ευκαιρία να παίξει για δεύτερη φορά στη Β’ Εθνική, αφού ήταν στο ρόστερ της Νίκης και πριν τέσσερα χρόνια στην ίδια κατηγορία. Η ανακοίνωση:

“Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την επιστροφή του Γιάννη Καρπέτη στην ομάδα μας μετά από τον διετή δανεισμό του στην ΑΕΒ Διμηνίου. Ο 24χρονος Βολιώτης guard (1.90), που ήταν πέρυσι δεύτερος σκόρερ στην ομάδα του με 199 πόντους και 21 τρίποντα, αναμένεται να προσδώσει ενέργεια και ταχύτητα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας.  Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”

Επίσης οι κυανόλευκοι έκαναν γνωστή τη συνεργασία τους με έξι παίκτες και την προώθηση δύο νεαρών στην ανδρική ομάδα: “Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν, με τους εξής παίκτες:
– Αναγνωστόπουλο Μανώλη (SG)
– Γεωργίου Θωμά (PG)
– Διγενή Στέφανο (SF)
– Κουτίνα Σάκη (SG)
– Τσαβέ Στέλιο (PF)
– Τσώλη Παναγιώτη (SF)
Επίσης ανακοινώνεται η προώθηση του Φίλιππου Πανιόπουλου (18, 1.97, PF) και του Βασίλη Ρουσιώτη (18, 1.75, PG) από την εφηβική στην ανδρική μας ομάδα!
Tους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”

Λύση συνεργασίας με Παπακώστα

Παράλληλα, η Νίκη έλυσε τη συνεργασία της με τον Φάνη Παπακώστα: “Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Φάνη Παπακώστα. Ο πολύπειρος Center ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας μας την περασμένη σεζόν και βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο στην Β’ Εθνική. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και του ευχόμαστε οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του πορείας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.