Επιστροφή Νικοπούλου στον Βόλος 2004

Για κινήσεις με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού ρόστερ κάνει λόγο η διοίκηση του Βόλος 2004, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών, κάνοντας γνωστή την επιστροφή της Γλυκερίας Νικοπούλου στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων», για να αποτελέσει βασικό στέλεχος της φετινής προσπάθειας κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου: «Η Γλυκερία επιστρέφει στην ομάδα 4 χρόνια μετά το προηγούμενο επιτυχημένο πέρασμα της, τη σεζόν 2017-2018 και αναμένεται να μας ενισχύσει σημαντικά στον αμυντικό τομέα – αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ – τόσο με την μαχητικότητα, όσο και με την ποιότητα και εμπειρία της.

Μετά το πέρασμα της από την ομάδα μας αγωνίστηκε για 4 χρόνια στην Α΄ Εθνική με την ομάδα Γιάννενα WFC, της οποίας διετέλεσε και αρχηγός. Η παίκτρια ακολουθεί ήδη το πρόγραμμα προετοιμασίας και δείχνει έτοιμη για μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν».

Καλωσορίζουμε την Γλυκερία στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα χρώματα…» καταλήγει χαρακτηριστικά ο βολιώτικος σύλλογος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.