Επιστροφή…. Ολυμπιακών διαστάσεων με Τσερνέσκα στον ΝΟΒΑ

Στο τεχνικό επιτελείο της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης η εθνική προπονήτρια

Απόλυτα ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι διοικούντες και οι αθλήτριες του ΝΟΒ-Α μετά τις νέες διακρίσεις που πέτυχε η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατακτώντας τέσσερα μετάλλια (δύο χρυσά και δύο ασημένια), αλλά και καλές θέσεις σε αγωνίσματα που πραγματοποιήθηκαν. Ωστόσο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, γι’ αυτό και ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι η εθνική προπονήτρια Ναταλία Τσερνέσκα επιστρέφει στον ΝΟΒ-Α!

Όπως αναφέρει ο σύλλογος, η Ναταλία Τσερνέσκα, με την εμπειρία της και τις γνώσεις της, θα συμβάλει στην εξέλιξη και συνέχεια του έργου που έχει χτίσει και χτίζει ο όμιλος όλα αυτά τα χρόνια. Η Ναταλία Τσερνέσκα εξάλλου υπήρξε προπονήτρια του συλλόγου από το 2002 έως το 2010, με αμέτρητες επιτυχίες σε πανελλαδικό επίπεδο, για να μεταβεί στη συνέχεια στην Αθήνα προκειμένου ν’ αναλάβει χρέη εθνικής προπονήτριας, έχοντας συμμετάσχει σε τρεις Ολυμπιάδες (Λονδίνο 2012, Ρίο 2016 και Τόκιο 2021)!

Παράλληλα για τις επιτυχίες στο Εθνικό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβσης, το ΔΣ του ομίλου: «Συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες μας που παρά το νεαρό της ηλικίας τους κατάφεραν να φέρουν τέτοιες επιτυχίες, στις προπονήτριές μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα διεξαχθεί το επόμενο σαββατοκύριακο στη Πάτρα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.