Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Ανασύνταξη δυνάμεων και αισιοδοξία για τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές

Η αναμέτρηση με την Αγία Άννα ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και μπορεί να πει κανείς και ψυχοφθόρα για τον Ολυμπιακό Βόλου (προφανώς και για το αντίπαλο σύνολο) με την ξεκούραση να είναι αναγκαία για τους παίκτες που πήραν μέρος σ’ αυτήν, και ενώ ακολουθούν τρεις ακόμη αγωνιστικές μέχρι το φινάλε.

Καθώς το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ έχει ουσιαστικά διακοπή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είχαν και τριήμερο ρεπό, από την περασμένη Κυριακή μέχρι και την Τρίτη, για να επιστρέψουν σήμερα Τετάρτη στις προπονήσεις. Δεν έλειψε άλλωστε και η κοινή βραδινή έξοδος, παρουσία της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, το βράδυ του Σαββάτου 16/03, για τα επινίκια μετά το παιχνίδι με την Αγία Άννα. Δεν αποκλείεται πάντως να δοθούν κι άλλα ρεπό, για να ανασυντάξουν οι παίκτες ακόμη περισσότερο τις δυνάμεις τους και από εκεί και πέρα ν’ αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ακρόπολη Σέσκλου, για την 24η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Γενικότερα στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου μετά την επικράτηση επί της Αγίας Άννας, επικρατεί ο μέγιστος βαθμός αισιοδοξίας ότι απομένει η τυπική διαδικασία προκειμένου να στεφθεί η ομάδα πρωταθλήτρια και να διεκδικήσει την επιστροφή στη Γ’ Εθνική μέσω της διαδικασίας των μπαράζ ανόδου. Βέβαια, θέλει πολλή προσοχή και στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν, γιατί η ζημιά μπορεί να γίνει από εκεί που δεν το περιμένει κανείς, και η Αγία Άννα, έστω κι αν είναι πίσω στη βαθμολογία με πέντε βαθμούς λιγότερους, έχει κάθε λόγο να παραμονεύει…

Έχει και κύπελλο

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ακόμη παιχνίδι στο πρόγραμμά του, για το κύπελλο ΕΠΣΘ. Αντίπαλος δεν είναι άλλος από την Αγία Άννα, στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν ως στόχο την πρόκριση στον τελικό, με φόντο τη διεκδίκηση του τροπαίου.

Ο νικητής του ζευγαριού θα βρει στον τελικό τον αντίστοιχο νικητή του αγώνα Τοξότης Βόλου-Πύρασος Νέας Αγχιάλου, και τόσο οι ημιτελικοί όσο και το παιχνίδι που θα κρίνει τον τροπαιούχο αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.