Επιστροφή στη δράση με ερωτηματικό τον Τσώλη

Η διακοπή του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ήταν κάτι παραπάνω από ευεργετική για την ομάδα της Νίκης Βόλου, αφού οι ιώσεις αλλά και οι τραυματισμοί χτύπησαν… ανελέητα το «κυανόλευκο» σύνολο.

Έτσι, με την επιστροφή στις προπονήσεις και στη δράση, ο προπονητής της Νίκης Βόλου Γιώργος Κοσμάτος βλέπει με ικανοποίηση σιγά σιγά να επιστρέφουν οι παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση και υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες, όπως οι Τάσσος και Κουτίνας, με την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον ΣΚ Ιωάννινα να ξεκινά με αυτά τα δεδομένα.

Την ίδια στιγμή όμως το σοβαρότερο θέμα που απασχολεί το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου έχει να κάνει με τον Παναγιώτη Τσώλη. Ο έμπειρος γκαρντ και εκ των αρχηγών της Νίκης για μία ακόμη χρονιά, υπέστη σοβαρό διάστρεμμα στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα την περασμένη Παρασκευή, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να προπονηθεί άμεσα και να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής. Ωστόσο ο Τσώλης αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί την ερχόμενη Παρασκευή και αναλόγως θα αποφασίσει το τεχνικό επιτελείο και ο ίδιος αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στον ΣΚ Ιωάννινα.

Η Νίκη Βόλου πάντως καλείται να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης γίνεται για το παιχνίδι στα Ιωάννινα, αφού ο ερχόμενος αντίπαλος είναι πολύ δυνατός φέτος, έστω και αν προέρχεται από βαριά ήττα από τον συμπολίτη του ΑΓΣ Ιωαννίνων. Οπότε το παραμικρό μπορεί να κοστίσει, ειδικά μία σημαντική απουσία αν δεν μπορέσει ο Τσώλης να ακολουθήσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.